Home JEUGD 1e Moerdijk U11 International Cup groot succes!

1e Moerdijk U11 International Cup groot succes!

door Casper
0 reactie

Drie dagen van internationaal top jeugdvoetbal, kwamen zondag tot een climax waarin de talentjes van Ajax O11 in de finale lieten zien de beste te zijn. Met een dik verdiende 5-1 overwinning op KRC Genk, pakten zij de eerste Moerdijk U11 International Cup en zodoende kwam er een einde aan drie dagen spektakel.

Vele honderden bezoekers, een grote groep enthousiaste vrijwilligers, vele vaders, moeders, kinderen, scheidsrechters en toernooi organisatoren, kunnen terugkijken op een zeer geslaagde eerste opzet van het toernooi.

Via deze weg willen wij graag nogmaals alle betrokkenen bedanken voor de getoonde inzet en het enthousiasme waarmee zo ontzettend veel werk verzet is. Van scheidsrechters tot gastgezinnen, onze materiaalmannen en veldspecialisten van Bras uit Fijnaart, barvrouw/man of teamcaptain en echt iedereen die dit toernooi tot een succes heeft gebracht, bedankt hiervoor!

En in het bijzonder nog een extra grote dank aan onze sponsoren! Zonder de financiële en materiële steun van al deze geweldige bedrijven en individuen, was het hele feest sowieso niet doorgegaan; BEDANKT ALLEN!

De officiële uitslag van het toernooi is als volgt:

1 AFC Ajax
2 KRC Genk
3 FC Utrecht

Sparta Rotterdam
5 RSC Anderlecht
6 Manchester City FC
7 Slavia Praha
8 NAC Breda
9 FC Nordsjaelland
10 Hammarby IF
11 AZ Alkmaar
12 KV Mechelen
13 Heerenveen
14 SEOLTO
15 Stiphout Vooruit
16 Virtus

Er lag voor iedere deelnemer aan de Moerdijk International Cup 2018 een mooie medaille klaar om mee te nemen als aandenken en misschien nog wel mooier om mee te nemen, een prachtige herinnering aan drie dagen voetbalpret!

Daarnaast willen wij u nog mededelen dat FC Nordsjaelland verkozen is tot sportiefste ploeg van het toernooi. De Deense formatie bleek een keurige tegenstander en speelde elke wedstrijd zoals het hoort; fair, sportief en met de wil om te winnen, maar niet ten koste van alles.

Tot slot werden er ook twee talenten verkozen tot beste speler en keeper. De beste keeper kwam van RSC Anderlecht en de aanvoerder van AFC Ajax O11 werd verkozen tot beste speler, dit tot grote vreugde van zijn enthousiaste en natuurlijk super trotse moeder! 😉

1e Moerdijk U11 International Cup groot succes!1e Moerdijk U11 International Cup groot succes!1e Moerdijk U11 International Cup groot succes!1e Moerdijk U11 International Cup groot succes!

Laat een bericht achter