Home SEOLTO actueel 5 t/m 13 Oktober = Week van de Scheidsrechter!

5 t/m 13 Oktober = Week van de Scheidsrechter!

door Casper
0 reactie

Ook dit jaar vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Een breed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019.

Tijdens deze week willen we samen met de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doe je dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd.

In de Week van de Scheidsrechter ontvangen alle ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechters vanuit de KNVB een persoonlijk, digitaal bedankje voor hun inzet. Uiteraard worden ook de verenigingen en voetballers opgeroepen om hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten. Vanuit SEOLTO zullen alle scheidsrechters een kleinigheidje ontvangen, als blijk van waardering voor hun wekelijkse inzet, passie voor het spelletje en bovenal bereidheid om ons te helpen.

We sluiten af met een mooie ode aan alle scheidsrechters, geschreven door Dion van Meel, via deze link: Ode aan de scheidsrechter

En nogmaals namens heel SEOLTO:

#scheidsbedankt

Laat een bericht achter