In Algemeen, Jeugd, Nieuws, SEIZOEN 2017/2018, Senioren

Een clubheld wordt je niet, dan ben je! Dit jaar is Marcel Verschoor genomineerd als clubheld van het jaar 2017. Via de website van BNdeStem kan er worden gestemd. Marcel is al jaren te vinden op ons sportpark, in de ochtend begeleid hij de jeugd om later die dag als begeleider bij de selectie.

Stemmen op Marcel kan tot 31 oktober
Op www.clubheld2017.nl kun je stemmen en dat is helemaal gratis. De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland, waarbij er per gemeente maximaal 2 winnaars zijn: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers (stemmers geven een rapportcijfer voor betrokkenheid, enthousiasme en inzet/beschikbaarheid). Gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde.

Iedere 1000ste stemmers wint een lotenpakket t.w.v. 50,-
Stemmers maken kans op het winnen van een lotenpakket van de Nederlandse Loterij t.w.v. €50,-. De Nederlandse Loterij is partner van de verkiezing. Het lotenpakket wordt uitgereikt aan iedere 1000ste stemmer. Let op, alleen stemmers van 18 jaar of ouder komen hiervoor in aanmerking.

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als ons mooie cluppie er dankzij Marcel Verschoor met €10.000,- vandoor gaat. Breng nu je stem uit door op onderstaande link te klikken.


– STEM OP MARCEL VERSCHOOR – 


 

Leave a Comment