Home SEOLTO actueel Coronavirus protocol SEOLTO thuiswedstrijden

Coronavirus protocol SEOLTO thuiswedstrijden

door Casper
1 reactie

Het Coronavirus breidt zich inmiddels ook in Nederland uit en daarom komen er steeds meer vragen hierover. Wij vinden het daarom van belang om je te informeren hoe wij omgaan met deze ontwikkelingen.

vv SEOLTO volgt de adviezen van de officiële instanties. Landelijk en lokaal, daar waar de lokale, regionale of landelijke overheid het van belang vindt om maatregelen te treffen om verdere verspreiding te voorkomen of te vertragen zullen zij dat doen en dit bekend maken. De sport zal de maatregelen en aanwijzingen opvolgen.

De adviezen van het RIVM (landelijk – https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19) en de GGD’s (lokaal – https://www.ggd.nl/) zijn daarin leidend.

Op de website van NOC*NSF https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport is alle actuele informatie voor de sport te vinden.

De advisering van het RIVM luidt op dit moment als volgt:

– Voorkom besmettingen op dezelfde manier als ware het een “gewone” griep (handen wassen, ellebooghoesten en -niezen en papieren zakdoeken gebruiken).

– Meld het zelf als je de verschijnselen hebt.

– Wees op je hoede als je in één van de “grote” besmette gebieden bent geweest. Op dit moment China, Zuid-Korea, Italië-Lombardije en Iran. Denkbaar is dat daar gebieden bij komen.

– Mensen die nog niet ziek zijn, zijn niet of beperkt besmettelijk.

– Er zijn geen specifieke gebieden in Nederland waar zo veel besmettingen zijn dat activiteiten worden beperkt of verboden.

De RIVM heeft een speciaal telefoonnummer opengesteld voor vragen over het Coronavirus: 0800 – 1351. Dit nummer is dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur.

1 reactie

SEOLTO sluit deuren t/m 16 maart ivm Coronavirus | v.v. SEOLTO 11 maart 2020 - 12:28

[…] EXTRA ALERTHEID MET CORONAVIRUS! SEOLTO loopt punt in dankzij remise bij Duiveland:… Coronavirus protocol SEOLTO thuiswedstrijden Latje Trap @ NAC Breda: Marc Pellen doet… Trainingen maandag 02-03 afgelast! ALLE […]

Reply

Laat een bericht achter