coronavirus

COVID-19 - Regels sportpark & clubhuis:: Beste leden en bezoers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel Covid-19 protocol tijdens SEOLTO thuiswedstrijden

Covid-19 protocol tijdens SEOLTO thuiswedstrijden

door Casper
Algemene veiligheid- en hygiëneregels

• Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.
• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
• Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen.
• Houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten).
• Vermijd drukte.
• Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie.
• Schud geen handen.

Regels voor wedstrijden senioren

Vanaf 1 juli zijn alle beperkingen om te voetballen op het veld vervallen. Dit betekent dat alle leeftijdscategorieën weer zonder beperkingen mogen trainen en wedstrijden kunnen spelen. Voor en na het sporten moeten voetballers ouder dan 18 jaar wel onderling 1,5 meter afstand van elkaar houden (in de kantine, de kleedkamer en buiten).

Toeschouwers

Vanaf 1 juli mogen we weer bezoekers en toeschouwers ontvangen op ons sportpark. Groepen die geen huishouden vormen, moeten wel altijd onderling 1,5 meter afstand van elkaar houden. De tribune is gereserveerd voor reservespelers, staf & officials. Maximaal 7 spelers kunnen tegelijkertijd gebruikmaken van een kleedkamer. Op de omheining van de velden is via tape de 1,5 meter afstand aangegeven. Voor binnen gelden maximum aantallen van 100 toeschouwers zonder reservering en gezondheidscheck, wel placeren (tenzij er sprake is van doorstroming van de toeschouwers); voor buiten gelden maximum aantallen van 250 toeschouwers zonder reservering en gezondheidscheck, zonder placering.

Routing sportpark

Op het sportpark is rondom de kantine een routing aangegeven om je zoveel mogelijk te helpen de 1,5 meter aan te houden.

Handhaving

Vanuit de vereniging zullen vrijwilligers toezien op de handhaving van deze regels. Bij overtreding zullen waar nodig maatregelen getroffen worden.

Contactpersonen

Vanuit het bestuur is Anton Strootman aanspreekpunt voor alles wat met corona te maken heeft. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 4158 6505 voor uw vragen. Vanuit de voetbalcommissie is Patricia Elemans (06 2436 2117) de Corona-coördinator.

1 reactie

Vriendschappelijk duel SEOLTO 1 - BOLNES 1 dinsdag 11 augustus | v.v. SEOLTO 11 augustus 2020 - 07:55

[…] berichten Covid-19 protocol tijdens SEOLTO thuiswedstrijden Vriendschappelijk duel SEOLTO 1 – BOLNES 1 dinsdag… NAC voetbalclinic MeerZomer […]

Reply

Laat een bericht achter