coronavirus

COVID-19 beleid - v.v. SEOLTO:: Beste leden en bezoekers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel de GROTE CLUB ACTIE 2020 is begonnen!

de GROTE CLUB ACTIE 2020 is begonnen!

door Casper

SEOLTO doet weer mee met de Grote Clubactie… en wij hebben jouw hulp nodig!

De landelijke verkoop van de Grote Clubactie is begonnen. Van elk verkocht lot van €3 gaat maar liefst 80% van de opbrengst naar onze mooie club SEOLTO! Een mooie kans dus om geld binnen te halen voor onze club waarmee we dit jaar een vernieuwing van zo veel mogelijk jeugddoeltjes willen realiseren.

Ieder lid, jong en oud, kan zijn of haar steentje bijdragen door zo veel mogelijk loten voor SEOLTO te verkopen. Bel aan bij de buren, vraag familieleden om een lot te kopen, benader de trouwe supporters van je elftal of verzin een ludieke actie om de loten breed aan de man te brengen. Belangrijk is om meteen te starten met de verkoop!

Zoals de mannen van de JO10-1 doen. Zij dagen namelijk iedereen bij SEOLTO uit dit jaar. De mannen hebben de afgelopen 2 jaar als team de meeste loten verkocht en wie weet gaan de jongens hun reeks van overwinnen voortzetten of gaat een ander team er met de winst vandoor?! Succes allemaal met de verkoop van de lootjes en doe je best!

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Tevens kun je bij onze ‘Hoofd Grote Club Actie’ Silvia Driessen ook direct een lootje kopen. Volg dan deze link en koop direct je loten voor 2020: SEOLTO LOTEN 2020

HEEEL VEEL SUCCES TOEGEWENST ALLEMAAL!

Laat een bericht achter