Home JEUGD Disco avond voor SEOLTO jeugd is groot succes!

Disco avond voor SEOLTO jeugd is groot succes!

door Casper
0 reactie

Het idee was er al een tijdje:”…een disco avond, net zoals vroeger, voor de jongste en oudste pupillen, gaaf toch!?” En zo geschiedde… afgelopen vrijdag 11 januari was de eerste SEOLTO Disco Avond voor onze pupillen en het was weer ouderwets gezellig!

Verslag via: Jolanda de Deugd

Het draaien van de juiste plaatjes werd verzorgd door DJ Jimp. Verzoekjes? Geen probleem. Even lekker stampen? Doen we! Beetje Nederlandstalig tussendoor? Jazeker! Niks was Dj Jimp te gek en alle kinderen genoten zichtbaar van de vele goede nummers.

Van 18.30 uur tot 20.00 uur waren er ongeveer 30 pupillen van 7 tot en met 9 jaar tijdens de ‘SEOLTO Pyjama Disco’. De meeste kinderen kwamen dan ook echt in hun pyjama naar SEOLTO, hoe leuk is dat!? Om de boel eerst even goed op te warmen, voordat het echte dansen en housen kon beginnen, waren er wat opwarm spelletjes zoals limbodansen.

Ietwat later op de avond waren de pupillen van 10 tot en met 13 jaar welkom van 20.30 tot 23.00 uur. Ook voor hun was het een geslaagde avond en wat hebben ze zich vermaakt. Zelfs de barkrukken gingen de lucht in op de feestmuziek van DJ Jimp. Toen de klok 23.00 uur sloeg waren de meesten nog lang niet klaar om naar huis te gaan, maar na het laatste nummer (Houdoe en Bedankt!) mochten alle ouders naar binnen en was het feest helaas voorbij…

De SEOLTO Disco Commissie kijkt terug op een zeer geslaagde eerste Disco Avond en sluit niet uit dat er meerdere disco avondjes zullen volgen voor de pupillen… 😉

Tot een volgende keer!

Disco avond voor SEOLTO jeugd is groot succes!Disco avond voor SEOLTO jeugd is groot succes!Disco avond voor SEOLTO jeugd is groot succes!Disco avond voor SEOLTO jeugd is groot succes!

Laat een bericht achter