Home Geen categorie Erelid Cees Ardon overleden

Erelid Cees Ardon overleden

door Casper
2 reacties

Afgelopen maandag bereikte ons het verdrietige bericht dat Erelid Cees Ardon in de avond van zondag 23 september is overleden. Cees was een echte Seolto-man in hart en nieren en heeft ontzettend veel betekend voor onze vereniging. Voor zijn vele verdiensten voor Seolto werd hij in 2006 benoemd tot “Lid van Verdienste”. Ook in dat jaar ontving Cees van de KNVB de “Zilveren waarderingsspeld”. Tijdens de algemene ledenvergadering van 2011 volgde door de vereniging zijn benoeming tot Erelid van Seolto.

Cees is slechts 60 jaar geworden…

Wij wensen de nabestaanden, in het bijzonder echtgenote Dian, dochter Robin en schoonzoon Joost, heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Tot slot willen wij u mededelen dat SEOLTO 1 komend weekend niet in actie zal komen en alle overige thuisspelenende senioren een minuut stilte in acht zullen nemen. Daarnaast spelen zij allen met rouwbanden, ter nagedachtenis van Cees.

 

Bestuur v.v. Seolto.

Vanaf donderavond ligt er in de bestuurskamer een condoleanceregister beschikbaar. De crematieplechtigheid vindt plaats op zaterdag 29 september om 10.00 uur in Aula Brabant van Uitvaartcentrum Zuylen, Tuinzigtlaan 11 te Breda.

2 reacties

Robert 27 september 2018 - 08:11

Ik heb Cees bij Seolto leren kennen als een echte clubman, voornamelijk in de tijd dat hij wedstrijdsecretaris was. Heel veel sterkte aan zijn vrouw Dian en dochter Robin in deze voor hun moeilijke tijd.

Reply
Roel willemsen 18 oktober 2018 - 21:21

Inde negen jaren als bestuurder heb ik met Cees, vooral in de bestuursvergaderingen, heel veel en fijn gehad. Ik had grote bewondering voor zijn. inzet in Seolto. Ziijn echtgenote en dochter wens ik veel sterkte in de komende tijd.

Reply

Laat een bericht achter