Home JEUGD Grote Clubactie 2018

Grote Clubactie 2018

door Casper
0 reactie

SEOLTO doet weer mee met de Grote Clubactie… en wij hebben jouw hulp nodig!

Op zaterdag 15 september a.s. start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie. De trekking vindt plaats op woensdag 12 december. Van elk verkocht lot van €3 gaat maar liefst 80% van de opbrengst naar onze mooie club SEOLTO! Een mooie kans dus om geld binnen te halen voor onze club!!!

Ieder lid, jong en oud, kan zijn of haar steentje bijdragen door zo veel mogelijk loten voor SEOLTO te verkopen. Bel aan bij de buren, vraag familieleden om een lot te kopen, benader de trouwe supporters van je elftal of verzin een ludieke actie om de loten breed aan de man te brengen. Belangrijk is om op zaterdag meteen te starten met de verkoop! Anders is de concurrentie je misschien voor… 😉

Je verkoopboekjes kun je tot 1 november ingeleveren in de speciaal daarvoor bestemde box op de bar in de kantine

Bij SEOLTO maken we gebruik van de volgende verkoopmethodes:


Eenmalige machtiging

De jeugdleden krijgen de lotenboekjes van de begeleiding (hun trainer en/of leider). De spelers kunnen vervolgens de loten zelf verkopen, bijv. van deur tot deur in de straat. Dit gaat dan via een eenmalige machtiging, die door de koper van een lot moet worden ondertekend. Daarbij moeten de gegevens van de koper, waaronder bankrekeningnummer, worden genoteerd in de verkoopboekjes.


Online aankoop

Ook is er de mogelijkheid om online loten aan te schaffen. Dit kan via de speciale verenigingswebsite die SEOLTO bij de Grote Clubactie aanmaakt. Na aankoop van een lot via deze website incasseert de Grote Clubactie het lot met een eenmalige machtiging. De koper ontvangt het lotnummer op zijn/haar bankafschrift. Een mailing hierover aan de leden, incl. link naar de Grote Clubactiewebsite van SEOLTO volgt nog.


Superloten

Voor de seniorenteams zijn zogenaamde Superloten gekocht. De verkoop hiervan zal worden afgestemd met de leiders van de seniorenteams.

 

Lotenverkopers maken dit jaar kans op diverse mooie prijzen! Wat te denken van een professionele sportclinic, gratis entreekaarten voor diverse parken of een Play Station 4? Kijk op www.kids.clubactie.nl of www.groteclubactie.nl voor meer info.

Dus help SEOLTO en zorg dat er zo veel mogelijk loten worden verkocht!!!
Alvast bedankt voor je inzet!!

Laat een bericht achter