Home SEOLTO actueel In het nieuw: SEOLTO 2 – Access Equipment

In het nieuw: SEOLTO 2 – Access Equipment

door Casper
0 reactie

In de rubriek ‘In het nieuw’ kijken we elke keer naar een senioren team binnen SEOLTO, dat dit seizoen volledig in het nieuw gestoken is. In de eerste plaats zijn we als vereniging onwijs trots dat er nog altijd veel sponsoren zijn die een team volledig willen aankleden. Daarnaast willen we graag iets terugdoen voor deze sponsoren door ze langs deze weg wat meer exposure te geven.

Dit is deel twee met daarin SEOLTO 2, gesponsord door Acces Equipment B.V. 

Wat doet Acces Equipment?
Veilig werken op hoog niveau, AE verhuur biedt de oplossing. Het bereik van onze machines begint met een kleine 5 meter tot circa 57 meter. Het maakt dus niet uit hoe hoog of moeilijk bereikbaar je werk is. Met één van onze machines, zorgen wij ervoor dat het juiste niveau bereikt wordt, op de meest veilig en efficiënt mogelijke manier.

Het is belangrijk dat machines worden uitgevoerd met verschillende brandstoffen, zodat deze ingezet kunnen worden in de juiste omgeving. Dat is de reden waarom onze machines worden aangedreven door Diesel, Elektrische of Bi-energie tevens Hybride. “AE Verhuur B.V. denkt mee met het milieu”, aldus eigenaar Dennis de Raad. “Dat kan ook niet anders in deze tijd. We noemen ons niet voor niets de Groene hoogwerker verhuurder van Nederland.” Veilig en efficiënt werken op hoog niveau is werken met AE Verhuur.

Waarom sponsort u SEOLTO 2?
“In eerste instantie ontstaan uit een geintje met Joni Wiekart (speler/leider van SEOLTO 2 en tevens in dienst bij AE Verhuur; red.) Ik zei: als jij stopt met roken, sponsor ik je elftal! Hij is gestopt (direct) dus ik ben gaan sponsoren. Daarnaast draag ik SEOLTO een zeer warm hart toe, en als voorzitter van de sponsorcommissie begrijp ik maar al te goed dat verenigingen de steun van het bedrijfsleven heel goed kunnen gebruiken. Ik vind het ook geweldig om te zien hoeveel bedrijven SEOLTO ook een warm hart toedragen.”

Laat een bericht achter