Home SEOLTO actueel In het nieuw: SEOLTO 4 – Proost

In het nieuw: SEOLTO 4 – Proost

door Casper
2 reacties

In de rubriek ‘In het nieuw’ kijken we elke keer naar een senioren team binnen SEOLTO, dat dit seizoen volledig in het nieuw gestoken is. In de eerste plaats zijn we als vereniging onwijs trots dat er nog altijd veel sponsoren zijn die een team volledig willen aankleden. Daarnaast willen we graag iets terugdoen voor deze sponsoren door ze langs deze weg wat meer exposure te geven.

Dit is deel één met daarin SEOLTO 4, gesponsord door Café ProostWat doet Café Proost?
Proost is het gezelligste café van Zevenbergen en omstreken met een plek 8 notering in de Café top 100. Een café dat aanvoelt als een warme jas en waar alles om sfeer draait. Lekkere borrel/lunch en een gezellig praatje met de andere gasten of bar personeel. Geopend van donderdag t/m maandag vanaf 10.00uur voor een lekker bakje koffie en gebak, in de middag een goede lunch en natuurlijk ook voor een gezellige borrel met hapjes. Bij Proost willen we dat iedereen zich thuis en op z’n gemak voelt en we staan altijd voor u klaar. Kom gezellig langs. Proost!

Waarom sponsort u SEOLTO 4?
“Ik sponsor SEOLTO 4, omdat het mijn eigen team is en deze mannen altijd erg dorstig zijn en dus goed verzorgd moeten worden” – Mike Roovers

2 reacties

MARK 30 oktober 2019 - 12:13

Top Mike!!! Shirts zitten als gegoten°

Reply
Gert Jan 31 oktober 2019 - 20:26

Dank voor de goede zorgen Mike!
Super-outfit! Meteen 3 punten!!!

Reply

Laat een bericht achter