Home SEOLTO actueel In het nieuw: SEOLTO 5 – De Bakkerij

In het nieuw: SEOLTO 5 – De Bakkerij

door Casper
0 reactie

In de nieuwe rubriek ‘In het nieuw’ kijken we elke keer naar een team binnen SEOLTO dat dit seizoen volledig in het nieuw gestoken is. In de eerste plaats zijn we als vereniging onwijs trots dat er nog altijd veel sponsoren zijn die een team volledig willen aankleden. Daarnaast willen we graag iets terugdoen voor deze sponsoren door ze langs deze weg wat meer exposure te geven.

Dit is deel vijf met daarin SEOLTO 5, gesponsord door Café De Bakkerij:

Wat doet Café De Bakkerij?
Eigenaar Peter van de Wiel: “Tja, wat doet de bakkerij… We zijn een bruin café en hebben regelmatig live muziek. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan ander divers entertainment zoals De Bakkerij Rolt Door, een popquiz, Wat schaft de Pot, Unplugged, verschillende bierproeverijen, een eigen brouwerij, een bierfestival en nog wel meer…!”

Waarom sponsort u SEOLTO 5?
Ik vind het belangrijk dat sponsorgelden binnen de gemeenteplaats blijven, zodat wij zichtbaar zijn voor een groot publiek en een reclame blaadje vind ik niet echt iets. Ik vind voetbal zelf leuk, een aantal gasten van het team zijn bekenden, de hoogte van het sponsor geld was redelijk en ik kan eens een beroep doen op het team als ik ze nodig heb voor iets leuks in mijn café. Dat is de afspraak.

Laat een bericht achter