coronavirus

COVID-19 - Regels sportpark & clubhuis:: Beste leden en bezoers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel In het nieuw: SEOLTO Dames – Café Bij Dennis

In het nieuw: SEOLTO Dames – Café Bij Dennis

door Casper

In de nieuwe rubriek ‘In het nieuw’ kijken we elke keer naar een team binnen SEOLTO dat recent volledig in het nieuw gestoken is. In de eerste plaats zijn we als vereniging onwijs trots dat er nog altijd veel sponsoren zijn die een team volledig willen aankleden. Daarnaast willen we graag iets terugdoen voor deze sponsoren door ze langs deze weg wat meer exposure te geven.

Dit is deel vijf met daarin SEOLTO Dames, gesponsord door Café Bij Dennis:Wat doet Café Bij Dennis?
“We zijn een gezellig café in het centrum van Zevenbergen”: zegt eigenaar Dennis van Vijfeijken. “Je kunt hier een potje poolen, darten, tafelvoetballen, Beerpong spelen, gezellig borrelen binnen en buiten en er staat altijd wel een voetbalwedstrijd op onze schermen aan voor de liefhebbers, genoeg te doen dus voor iedereen! Aankomende zomer hebben we ook voor het eerst een terras. Daarnaast komt er een kleine hapjeskaart bij en uitgebreide bierkaart!

Waarom sponsort u SEOLTO Dames?
“Ik sponsor de dames omdat ik zelf gek ben van het spelletje en die meiden hier een graag geziene gast zijn!”

Laat een bericht achter