Home SEOLTO actueelNieuws Inschrijvingen 7×7 Heren 35+ begonnen!

Inschrijvingen 7×7 Heren 35+ begonnen!

door Casper
0 reactie

Na het enorme succes bij de Dames 35+ competitie en het verzoek binnen de vereniging, heeft SEOLTO ook een team ingeschreven voor de 35+ competitie heren. De 7×7 competitie wordt in toernooi vorm gespeeld en vindt plaats op vrijdag avond. Dit betekent dat je op één avond tegen alle teams in je poule speelt. Het zijn twee aparte competities per jaar waarbij je vier keer voor de winterstop speelt en vier keer na de winterstop.

De 35+ 7×7 heren competitie biedt de mogelijkheid voor spelers die op zaterdag moeten werken of tijdens het weekend gewoon geen tijd hebben om te voetballen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je er klaar mee bent op een heel veld te spelen maar toch wil blijven voetballen. Het gaat er vooral om dat het gezellig is, niet veel tijd kwijt bent en dat je toch lekker  kan blijven voetballen.

Indien je je voor deze competitie in wilt schrijven, kun je je aanmelden via deze link: henk@justhenk.com
We adviseren om hier niet te lang mee te wachten omdat want… vol= vol!

Dat is nog niet alles… we hebben namelijk ook al een sponsor gevonden voor deze heren.
Ambachtelijke Koffiebar Gedurfd is de trotse hoofdsponsor voor deze fanatieke groep mannen en daar zijn we maar wat blij mee! Dus al je de volgende keer weer eens zin hebt in een lekker bakkie, een echt goede tosti of iets anders verrukkelijks… stap dan eens bij Gedurfd naar binnen en laat je verrassen door het aanbod!

Laat een bericht achter