Home JEUGD Jeugdtrainer gezocht JO15-1 / JO16-1

Jeugdtrainer gezocht JO15-1 / JO16-1

door Casper
0 reactie

We zoeken voor het seizoen 2019-2020 nog een gemotiveerde trainer/coach voor de JO15-1 of de JO16-1.
De JO15-1 komt in het seizoen 2019-2020 uit in de vierde klasse zaterdag en de JO16-1 komt in het seizoen 2019-2020 uit in de tweede klasse zaterdag.

Jeugdafdeling SEOLTO
De jeugdafdeling van v.v. SEOLTO heeft als doel iedereen op zijn/haar niveau te laten trainen en spelen, waarbij spelplezier een belangrijk onderdeel is. Om dit doel te bereiken bieden wij spelers, trainers en coaches een leeromgeving aan waarin zij zich kunnen ontwikkelen. Deze mogelijkheden willen wij ondersteunen door een enthousiast jeugdkader en uitstekende faciliteiten en accommodatie.

Wat zoeken we?
Een trainer/coach die in het bezit is van een trainersdiploma UEFA C of Junioren-trainer. Daarnaast kan en wil je met jouw visie en passie op een deskundige wijze de spelers van het team helpen een stap te maken in hun ontwikkeling. De  trainer/coach is verantwoordelijk voor het verzorgen van de trainingen en het coachen van de wedstrijden binnen de kaders van het Jeugdbeleidsplan.

Wat voor type we zoeken?
Ervaring in het trainen en coachen van jeugd heb je en je bent gericht op ontwikkeling, prestatie en plezier. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en je wilt andere en jezelf verder ontwikkelen. Daarnaast ben je ambitieus, enthousiast en betrokken.

Wat zijn je taken?
Het verzorgen van de trainingen, twee keer per week, en het coachen op wedstrijddagen. Je werkt conform het Jeugdbeleidsplan en je bent aanwezig bij thema- en jeugdkader avonden. En je werkt samen met en legt verantwoording af bij de Technisch Jeugdcoördinator Junioren.

Wat hebben wij je te bieden?
– Een leuke, leergierige, talentvolle en interessante spelersgroep
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij een club met veel ambities
– Uitstekende trainingsfaciliteiten en randvoorwaarden die goed geregeld zijn
– Een mooi trainingscomplex en zeer nette accommodatie
– Ondersteuning vanuit een technisch junioren coördinator
– Een persoonlijk kledingpakket (op maat!)
– Een passende (vrijwilligers)vergoeding, want voor niks gaat de zon op!

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Marc Pellen (Jeugdcoördinator Junioren) via onderstaande gegevens:

Telefoon: 06-50684777
Email: voetbal@seolto.nl

Laat een bericht achter