coronavirus

COVID-19 - Regels sportpark & clubhuis:: Beste leden en bezoers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel JO16 & JO19 spelen Haderslev Cup in Denemarken

JO16 & JO19 spelen Haderslev Cup in Denemarken

door Casper

Er is begin 2019 een interesse peiling gehouden bij de JO19 en JO16, met de vraag of ze willen deelnemen aan een internationaal toernooi en naar welk land de voorkeur uitging? Achterliggende gedachte, waarom we als SEOLTO hebben besloten om aan een toernooi deel te nemen, is het behouden van spelers in de hoogste leeftijdscategorieën zodat we op langere termijn ook een gezonde doorstroom kunnen behouden naar de selectie elftallen en de lagere senioren teams.

© Haderslev Cup
De respons was overweldigend voor zowel de deelname en dan met name in Denemarken. Als gevolg van deze actie heeft vervolgens geen enkele JO19 of JO16 speler aan het einde van vorig seizoen zijn lidmaatschap beëindigd. Sterker nog, doordat de SEOLTO boys zó enthousiast waren en dit men hun vrienden en vriendinnen bespraken, zijn er tijdens de zomerstop van buitenaf zelfs 16 nieuwe spelers naar SEOLTO gekomen. Deze zijn verdeeld over zowel de JO19 en JO16 categorie, waardoor we nu zelfs een JO19-2 hebben kunnen formeren.

Het voornemen is vervolgens met SEOLTO bestuur besproken en zij waren dermate enthousiast, dat SEOLTO heeft besloten ook een duit in het zakje te doen, door per deelnemer, een gedeelte van de deelname-kosten te betalen. Ondertussen heeft de organisatie van het toernooi ook nog een sponsor gevonden (die anoniem wenst te blijven) die ook een grote bijdrage heeft gedaan. Hierdoor is de eigen bijdrage per persoon nog maar de de helft van het oorspronkelijke bedrag!

SEOLTO JO19 en SEOLTO JO16 zullen dus van 29 mei t/m 1 juni deelnemen aan de Haderslev Cup in Denemarken. In totaal gaan we met 46 personen naar Denemarken. 38 spelers en 8 begeleiders verdeeld over de volgende categorieën:

Deelnemende teams (38):
JO19-1: 13 spelers
JO19-2: 11 spelers
JO16-1: 14 spelers

Elftal begeleiders (8):
Jaap van Dam
Patrick de Groot
Billie Driessen
Marty van Oorschot
Marc Pellen
Patricia Elemans
Nick van den Bosch

Lars Christiansen

Frank van Hassel

 

Als u meer informatie wenst, kun u een kijkje nemen op: www.euro-sportring.com/en/haderslev-cup
Daarnaast is er een brochure beschikbaar met de nodige extra informatie: Info Haderslav Cup

Wij wensen alle spelers en begeleiding veel succes maar bovenal heel veel plezier toe!

tekst: Marc Pellen

Laat een bericht achter