coronavirus

COVID-19 - Regels sportpark & clubhuis:: Beste leden en bezoers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel Kleedruimtes tijdens wedstrijden en trainingen buiten gebruik!

Kleedruimtes tijdens wedstrijden en trainingen buiten gebruik!

door Casper

Het zal u vast niet ontgaan zijn. Het toenemende aantal verenigingen in onze regio, waar een of meerdere positief geteste leden binnen een vereniging er voor zorgen dat de gehele club haar deuren dient te sluiten, loopt behoorlijk op.

Om deze extreme maatregel te voorkomen gaan we de huidige regels rondom ons sportpark strenger handhaven en daar waar nodig nieuwe strengere regels toepassen.

Vanaf maandag 24 augustus zijn daarom alle kleedlokalen voor alle jeugdelftallen tijdens wedstrijden en trainingsavonden tot nader order niet beschikbaar. Omkleden en douchen zal dus thuis moeten gebeuren.

Let op, vanaf zaterdag 29 augustus zal deze regeling ook voor alle senioren elftallen van kracht gaan! Ook zij zullen zich thuis van tevoren moeten omkleden en later thuis moeten douchen.

Het is nog wel toegestaan om met sportkleding en schoongemaakte (!) voetbalschoenen de kantine te betreden. Houdt hierbij echter wel rekening met de aangegeven placering en houdt zoveel mogelijk de regels in acht.

We hopen dat deze maatregel er aan kan bijdragen dat we onze deuren open kunnen houden.

v.v. SEOLTO

Laat een bericht achter