coronavirus

COVID-19 beleid - v.v. SEOLTO:: Beste leden en bezoekers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel Komend weekend competitiestart SEOLTO VR1, Klundert uit!

Komend weekend competitiestart SEOLTO VR1, Klundert uit!

door Casper

De dames van SEOLTO maken zich deze week klaar voor de eerste competitie wedstrijd. Na een seizoen 7 tegen 7 te hebben gespeeld zijn we nu terug in een 11 tegen 11 competitie. Een leerzaam jaar met veel nieuwe meiden die wij mochten ontvangen in ons team en een nieuwe trainer.

Onze competitie bevat dit seizoen 10 teams. Dat zorgt dus voor hier en daar een extra vrije zaterdag. Wij hebben er net 2 vrije zaterdagen op zitten en zo konden wij onze rust pakken en herstellen van blessures waar aanwezig na de beker wedstrijden. Bezoekje aan de huisarts, fysio of een goede massage behandeling hebben bij sommige van ons wonderen gedaan en staan dus fit aan de aftrap.

Zaterdag gaan wij bezoek bij de vrouwen van Klundert. Een van de derby’s bij ons in de competitie. Twee seizoenen geleden waren wij ook ingedeeld bij Klundert en deze hebben hun helaas allebei gewonnen. Wat voor nu alleen maar meer voor motivatie zorgt om deze keer wel te winnen. We spelen de wedstrijd om 14:30. Het is de vraag of we op het hoofdveld komen te spelen en dus kunstgras onder onze voeten krijgen of op een van de andere velden met gewoon gras.

Klundert heeft er al wel twee wedstrijden op zitten waarvan er eentje is geëindigd in 3-3 tegen Steenbergen en die van afgelopen zaterdag is afgelast.

Wij gaan er dinsdag en donderdag tegenaan op de training zodat we de puntjes op de i hebben, komen jullie ons dan supporten in Klundert? Tot dan! 😉

Laat een bericht achter