coronavirus

COVID-19 - Regels sportpark & clubhuis:: Beste leden en bezoers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel Led Up verzorgt clubhuis van nieuwe verlichting

Led Up verzorgt clubhuis van nieuwe verlichting

door Casper

Het was u misschien niet direct opgevallen, of misschien ook wel, maar we hebben sinds vorige week nieuwe verlichting in ons hele clubhuis laten realiseren. En we kunnen niks anders zeggen dan dat we er SUPER content mee zijn. Het ziet er werkelijk fantastisch uit en daarom willen we even stilstaan bij de sponsor van dit licht: Led Up.

Mede eigenaar van Led Up is Floris Breuers. Een nieuw gezicht voor vele mensen binnen onze club maar geen compleet onbekende, want Floris geeft ook trainingen aan de JO9 en is tevens coördinator van deze groep . Toen Floris een tijdje terug de vernieuwde bestuurskamer kwam bewonderen, keek hij direct naar het plafond en dacht: “dat moet beter kunnen…” en zo geschiedde. Floris kwam met een lichtplan voor zowel de bestuurskamer, als de commissiekamer en ook voor de kantine had hij grootse plannen en nu kunnen we met trots genieten van onze vernieuwde verlichting.

Kijkt u tijdens de donkere wintermaanden die eraan zitten te komen, maar eens naar boven als u in onze kantine/bestuurskamer/commissiekamer bent en u zal zien wat voor prachtige sfeer er gecreëerd is met het nieuwe lichtplan. Het geeft een heel warm en gezellig gevoel en dat is nou precies waar SEOLTO voor staat!

Wilt u meer informatie voor uw bedrijf, school, stichting, vereniging, privé of wat dan ook?
Neem dan eens een kijkje op www.ledup.nl en laat u informeren naar de mogelijkheden.

Tot slot nogmaals… Floris, bedankt!

Contract ondertekenen vanuit Led Up
En natuurlijk vanuit SEOLTO
in tweevoud...
...en we zijn weer een trotse sponsor rijker!
Nieuwe verlichting in de bestuurskamer
De nieuwe lampen op het SEOLTO mozaïk
Commissiekamer met o.a. nieuwe spots
Voor al uw verlichting: ledup.nl

1 reactie

Adrian 14 september 2020 - 15:59

Gaaf!!! Bedankt Floris & Led Up!!

Reply

Laat een bericht achter