coronavirus

COVID-19 beleid - v.v. SEOLTO:: Beste leden en bezoekers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueelNieuws MATCHDAY: Voorbereiding met Emre en Davy

MATCHDAY: Voorbereiding met Emre en Davy

door Arlon

MATCHDAY! Een nieuwe voetbalzaterdag in het verschiet en deze keer een voorbereiding met ons kersverse talent Emre Bardakci en kind van de club Davy Hunold. Beide spelers zijn al van jongs af aan lid van ons mooie cluppie SEOLTO en geven hun kijk op de volgende wedstrijd…. Emre speelt vandaag met ons vlaggenschip om 14.30u uit bij v.v. Klundert. Davy staat vandaag zijn mannetje in het 2de, zij nemen het om 12.00u op tegen Zwaluwe.

Links: Emre – Rechts: Davy


Naam: Emre Bardakci en Davy Hunold
Leeftijd: 16 en 21 jaar
Aantal jaar selectie: 3 en 1

Voorbeschouwing met Emre Bardakci en Davy Hunold

1. Het is vrijdagavond…. feestje of niet?
Antwoord Emre: Nee helaas niet. Ik ben altijd wel in voor een feestje , maar op vrijdagavond werk ik altijd tot laat . Dus helaas geen feestje voor mij.

Antwoord Davy: Ja, op vrijdag ben ik wel in voor een feestje maar ik zorg wel dat ik op tijd in mijn nest lig.

2. Hoe ziet jouw voorbereiding er uit? Ga je op tijd uit bed? Gezond ontbijtje of wordt je 30 min voor aanvang wakker en teer je op een worstenbroodje en een banaantje?

Antwoord Emre: Meestal word ik pas best laat wakker omdat ik  s ’nachts tot laat werk. Dan word ik net op tijd wakker zodat ik nog een goed ontbijt kan nemen , want een goed ontbijt voor de wedstrijd is heel belangrijk. Als ik vrijdagavond eerder klaar ben, ben ik meestal al vroeg bij SEOLTO om mijn team de JO10-1 te coachen.

Antwoord Davy: Ik word ongeveer een uur van te voren wakker, dan ontbijt ik wat en pak ik mijn spullen om op het gemakje naar de club te gaan.

3. Wat neem je mee: scheenbeschermers, onderbroek, handdoek en voetbalschoenen of heb je aan één tas eigenlijk niet genoeg?

Antwoord Emre: Ik heb niet echt iets bijzonders in mijn tas zitten . Alleen een geurtje voor na de wedstrijd maar voor de rest de normale dingen.

Antwoord Davy: Eigenlijk neem ik alles mee wat is opgenoemd, niet meer en niet minder!

4. Eenmaal op de club draait alles natuurlijk om focus en beleving, hoe zorg jij er voor dat je de juiste instelling hebt tijdens de wedstrijd?

Antwoord Emre: Voor de wedstrijd ben ik redelijk ontspannen, eenmaal als we met de warming up beginnen gaat de knop om en ben ik volledig gefocust op de wedstrijd. Zodat we als team het maximale uit de wedstrijd kunnen halen.

Antwoord Davy: Normaal draait het in ons team vooral om de gezelligheid, vlak voor de weedstrijd gaat die knop toch even om zodat we de juiste focus richting de wedstrijd krijgen.

5. Met wie heb jij het meest ‘chemistry’ binnen de lijnen, ofwel, wie kopt jouw voorzet binnen?

Antwoord Emre: Ik heb binnen de lijnen niet echt een bepaalde band met bepaalde spelers . Sinds ik bij de selectie ben gekomen ben ik super goed opgevangen door iedereen en word ik veel geholpen om zelf nog beter te worden. Buiten het veld ga ik veel om met Brian, Jeffrey, Dylan en Bart.

Antwoord Davy: Beste connectie is met Joni omdat ik met hem al het meest lang bij Seolto speel.

6. Hoe vier jij een doelpunt als doelpuntenmaker?

Antwoord Emre: Ik juich gewoon en wacht op mijn teamgenoten om met hun het doelpunt te vieren . Ik heb niet een bepaald dansje ofzo.

Antwoord Davy: Als ik een doelpunt heb gemaakt vier ik dit met het gehele team.

7. Tot slot, wat wordt de verwachte uitslag vandaag?

Antwoord Emre: Klundert is een sterke ploeg en uit is het altijd lastig . Het is natuurlijk een derby en ik denk dat beide ploegen gebrand zijn om te winnen. Ik denk dat het een hele leuke wedstrijd gaat worden . Mijn voorspelling is 0-1 .

Antwoord Davy: Klundert is altijd lastig maar met de grote groep die we vandaag hebben denk ik dat het goed moet gaan komen, 3-1 winst!

Beljaars Verzekeringen & Hypotheken – HOOFDSPONSOR van SEOLTO –

Laat een bericht achter