coronavirus

COVID-19 beleid - v.v. SEOLTO:: Beste leden en bezoekers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel MATCHDAY voorbereiding met: Jeffrey Bakx

MATCHDAY voorbereiding met: Jeffrey Bakx

door Casper

MATCHDAY! Zaterdag staat de 1e competitiewedstrijd op het programma van ons vlaggenschip, het 2e is dit weekend vrij. Onze nieuwe vleugelflitser van SEOLTO 1 staat te popelen om minuten te maken en zijn honger naar doelpunten is groot!

Op de foto nog in duel tegen SEOLTO, vanaf vandaag ten strijde met. Wij vroegen aan Jeffrey Bakx hoe hij deze wedstrijd benaderd.

Naam: Jeffrey Bakx
Leeftijd: 21 jaar
Aantal jaar selectie: Eerste jaar SEOLTO. (drie jaar bij DHV)

1. Het is vrijdagavond…. feestje of niet?
Zeker weten! Meestal ben ik op vrijdagavond wel in voor een feestje. Alleen voor de eerste wedstrijd van het seizoen bij mijn nieuwe club sla ik deze over. Ik vind het belangrijk om fit te beginnen aan de wedstrijd tegen Tholen.
2. Hoe ziet jouw voorbereiding er uit? Ga je op tijd uit bed? Gezond ontbijtje of wordt je 30 min voor aanvang wakker en teer je op een worstenbroodje en een banaantje?
Als we om 12:30 aanwezig moeten zijn, ben ik meestal maximaal rond 11:00 uit bed om goed te kunnen ontbijten. Een goed ontbijt is voor mij erg belangrijk voor een voetbalwedstrijd.
3. Wat neem je mee: scheenbeschermers, onderbroek, handdoek en voetbalschoenen of heb je aan één tas eigenlijk niet genoeg?
Ik neem altijd mijn voetbalspullen mee, badslippers, mijn wax of petje en soms ook een lekker luchtje.
4. Eenmaal op de club draait alles natuurlijk om focus en beleving, hoe zorg jij er voor dat je de juiste instelling hebt tijdens de wedstrijd?
Ik probeer me vanaf de warming up te concentreren op de wedstrijd. Daarnaast probeer ik ook altijd te beseffen tegen wat voor team we spelen, ik weet van Tholen bijvoorbeeld dat het een goede ploeg is waartegen we het lastig kunnen krijgen. Hier probeer ik extra motivatie uit te halen, om gemotiveerd aan de wedstrijd te beginnen.

5. Met wie heb jij het meest ‘chemistry’ binnen de lijnen, ofwel, wie kopt jouw voorzet binnen?
Aangezien dit mijn eerste jaar is binnen het team heb ik nog niet heel veel chemistry met spelers binnen de lijnen. Wel voelt het als vanouds om met jongens als Dylan en Yannick te voetballen, omdat ik altijd met hun in de jeugd heb gevoetbald.

6. Hoe vier jij een doelpunt als doelpuntenmaker?

Ik heb geen speciaal vreugdedansje, ik vier mijn doelpunten altijd samen met mijn team.
7. Tot slot, wat wordt zaterdag de uitslag?
SEOLTO 3 – 1 Tholense Boys

 

 

1 reactie

Riet Speelmeijer 18 september 2020 - 14:47

Succes mannen morgen en masr hopen op 3 punten,helaas kunnen wij er niet bij zijn,maar we volgen jullie via de app..

Reply

Laat een bericht achter