coronavirus

COVID-19 beleid - v.v. SEOLTO:: Beste leden en bezoekers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel MeerZomer voetbalclinic een daverend succes

MeerZomer voetbalclinic een daverend succes

door Arlon

Afgelopen vrijdag organiseerde MeerMoerdijk samen met v.v. SEOLTO het MeerZomer voetbalclinic. Kinderen uit de gehele gemeente waren vertegenwoordigd, er kwam zelfs een aanmelding uit Bergen op Zoom. Een zeer geslaagde dag.

35 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar melden zich aan bij Silvia om mee te doen aan deze fantastische clinic, de trainers hadden alles uit de kast getrokken om de kinderen op een zeer leuke manier kennis te laten maken met voetballen. Er werd begonnen met een warming-up en zo waren er 3 oefeningen uitgezet voor techniek en snelheid, na de pauze werd er een partijspel gespeeld.

Boerenfruit aan de Noordahven 112 in Zevenbergen sponsorde het fruit voor de kinderen tijdens deze clinic.

Later op de middag waren de kinderen van 7 tot en met 12 jaar aan de beurt, hier waren 10 kinderen op afgekomen, veel eigen leden die al weten hoe het werkt. Ook voor hun begon de clinic met een warming-up, er waren oefeningen klaar gezet voor het oefenen van de techniek en een behendigheid oefening inclusief een wedstrijdvorm en daarna op de goal met keeper kon worden geschoten. De clinic werd afgesloten met een partijspel.

Al met al een zeer geslaagde dag.

Met een grote dank aan iedereen die heeft mee gedaan en uiteraard onze fantastische vrijwilligers van v.v. SEOLTO. Daarnaast bedanken wij Boerenfruit voor het sponsoren van het fruit.

Kijk op de website van MeerMoerdijk voor nog meer leuke activiteiten deze zomer. Vind je voetballen leuk, schrijf je dan in bij onze vereniging: https://seolto.nl/over-seolto/lid-worden/

Laat een bericht achter