Home SEOLTO actueel MIC 2019: KNVB Bekerwedstrijd SEOLTO 1 – VIRTUS 1

MIC 2019: KNVB Bekerwedstrijd SEOLTO 1 – VIRTUS 1

door Casper
0 reactie

Zaterdag 7 september is er natuurlijk bomvol speelprogramma tijdens de Moerdijk International Cup U11 2019, maar ook ons Vlaggenschip moet aan de bak. Er staat een eerste echte serieuze test tegen niemand minder dan buurman v.v. Virtus om de KNVB Beker op het program!

Zullen de manschappen van Jack Beusenberg klaar zijn voor deze test? Na het trainingsweekend van vorige week zal het qua sfeer in de groep prima on orde zijn. De voetballende kwaliteiten binnen de groep hebben met ‘nieuwkomers’ Jordi Lokers en Kees Semler ook opnieuw een boost gekregen en tel daar de extra defensieve krachten van de gebroeders Thomas en Jorn van der Wal bij op en we mogen als SEOLTO tevreden zijn over het verloop van de transferzomer.

Natuurlijk zal het vertrek van aanvallers Joshua Broeders, Sebastian Stoop en Tom Wijne naar v.v. Virtus even wennen zijn. De drie vrienden verdedigen zaterdag het Blauw-Wit van de tegenstander en spelen op hun oude en vertrouwde terrein tegen ex- teamgenoten waar de afgelopen jaren sportief lief en leed mee gedeeld is. Als we daar de vaste kern van ‘De Buren’ als o.a. de broertjes Oomen, Kay Heeren en goalie Rick Luykx bij optellen, staat er een geduchte tegenstander klaar.

Kortom, het beloofd een bijzondere wedstrijd te worden met aansluitend OUD SEOLTO vs. OUD NAC, Feest DJ Maurice en nog veel meer leuks!

U komt toch ook kijken zeker!?
De aftrap is om 17:00 uur op ons Sportpark De Meeren en de toegang is natuurlijk geheel gratis!

Laat een bericht achter