coronavirus

COVID-19 beleid - v.v. SEOLTO:: Beste leden en bezoekers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel Nieuwe mogelijkheden voor SEOLTO door aangescherpte Corona maatregelen

Nieuwe mogelijkheden voor SEOLTO door aangescherpte Corona maatregelen

door Casper

Het is alweer twee dagen gelden dat het kabinet de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus heeft aangescherpt. Dit betekent voor ons dat deze maatregelen sinds 29 september vanaf 18.00 uur van kracht zijn.

Dit betekent ook dat er gedurende drie¬†weken geen publiek is toegestaan bij wedstrijden en trainingen. Tevens gaat ook de kantine gedurende drie weken dicht (en zullen we dus ook een nieuwe datum prikken voor o.a. de SEOLTO Pub Quiz). Ook de wc’s in de kantine kunnen niet gebruikt worden; de wc’s in de kleedkamers wel.

Spelers die klaar zijn met hun eigen wedstrijd worden geacht om het sportpark te verlaten, omdat deze dan gezien worden als toeschouwers. Het is helaas even niet anders.

Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar, vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Dit betekent dat ouders/verzorgers wel mee mogen komen als chauffeur en dus niet onder de regel voor toeschouwers vallen en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Bij thuiswedstrijden geldt deze regel niet, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

We realiseren ons dat we als club de taak hebben om mogelijkheden te verzinnen om onze aanhang toch te blijven informeren over de wedstrijden waarbij open staan voor elk leuk alternatief/initiatief. Het zou toch mooi zijn dat je er als lid, vrijwilliger en sponsor op afstand toch een beetje bij bent.

Hoewel we te maken hebben met nieuwe Corona maatregelen, blijven we als SEOLTO wel vol gas vooruit gaan. Ons ledental stijgt nog steeds en we merken dat vanuit de jeugd steeds meer ouders/verzorgers zich aanmelden als sponsor en/of vrijwilliger. Verder zijn we volop bezig met de ontwikkeling van onze jeugd, o.a. door het project ‘Een Optimaal Sportklimaat’ en dat is nog maar een begin om voetballend Zevenbergen verder op de kaart te zetten.

Samen met onze vrijwilligers blijven we ons inzetten om bij SEOLTO een omgeving te scheppen waar iedereen zich thuisvoelt en we gebruiken deze periode om er met zijn allen sterker uit te komen.

#wijzijnseolto

Het SEOLTO bestuur

Laat een bericht achter