Home SEOLTO actueelNieuws Ochtend om te onthouden, middag om te vergeten: 0-5

Ochtend om te onthouden, middag om te vergeten: 0-5

door Casper
0 reactie

Na een zeer indrukwekkend laatste eerbetoon aan de recent overleden Timo van den Bosch bij buurvereniging Virtus zaterdagmorgen, moest de knop daarna om. Thuis tegen Wieldrecht, een van de titelkandidaten, mocht de ploeg van Jack Beusenberg zaterdag vol aan de bak. Het pakte helaas niet zo uit als vooraf gehoopt… 0-5.

Helaas was Wieldrecht een stukje feller en alerter zaterdagmiddag en wint het afgetekend met 0-5. Kansen zijn er voor de thuisploeg zeker wel via Yannick van Niekerk, Pieter de Wit, Joshua Broeders (vrije trap) en Rowan Pruijsers maar het zit er dit weekend gewoon niet in. Wieldrecht is op alle fronten dit keer de betere en het wint dan ook verdient en afgetekend met de genoemde ruime cijfers. Bij SEOLTO is “de pijp leeg na een zwaar seizoen” (quote: Jack Beusenberg, red.) en zit men nog een beetje met de ochtend in het hoofd. Voetbal is soms maar ook gewoon bijzaak en er zijn belangrijkere dingen in het leven.Voor Wieldrecht betekent de zege niet alleen een zeer welkome drie punten, maar ook dat het zich de nieuwe koploper van de ranglijst mag noemen. Concurrent DFC verliest gek genoeg in eigen huis met 0-1 van Kogelvangers en zodoende staan de Zwart-Witten er ineens bijzonder goed voor. Komend weekend komt Prinsenland op bezoek en daar kan een eventuele titel al gevierd worden. Neemt u zelf een kijken bij bovenstaande uitslagen en de onderstaande tussenstand en u ziet dat er nog genoeg om voor te spelen is voor de top drie als ook de laatste nacompetitie plek onderin.

Voor SEOLTO zit het seizoen ‘erop’. Men heeft zich ondanks de forse nederlaag toch weten te handhaven en dat is wederom een prima prestatie. Er leek zo af en toe meer in te zitten, maar hee… dat is weer een goed leerproces voor volgend seizoen. Komende weekend spelen onze Oranjehemden, op bezoek bij Smerdiek, de laatste uitwedstrijd. De week erop sluit men de competitie af, thuis tegen Kogelvangers. Daarover later meer…

foto’s via Tineke van Persie

Laat een bericht achter