coronavirus

COVID-19 - Regels sportpark & clubhuis:: Beste leden en bezoers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel Oud-secretaris Cees Huijssoon sr. overleden (81)

Oud-secretaris Cees Huijssoon sr. overleden (81)

door Casper

Afgelopen weekend bereikte ons het droevige bericht dat Cees Huijssoon sr. op 81-jarige leeftijd is overleden. Cees was bijna 50 jaar onafgebroken raadslid van de voormalige gemeente Zevenbergen en aansluitend van de gemeente Moerdijk. Daarnaast was hij maar liefst 40 jaar (!) secretaris van onze mooie club en vrijwel altijd op de club te vinden zodra zijn SEOLTO op zaterdag moest voetballen.

Wij wensen de nabestaanden veel sterkte met het verwerken van het verlies. Uit piëteit met hen en uit respect voor Cees, wordt er alleen op zaterdag 22 augustus door geen enkel SEOLTO team gespeeld en zullen alle overige activiteiten van deze week, zoals Cees het had gewild, wel gewoon doorgang vinden. Er volgt zo spoedig mogelijk berichtgeving of en wanneer deze wedstrijden eventueel worden ingehaald.

I.v.m. de huidige COVID-19 maatregelen vanuit de overheid, is er slechts voor 20 SEOLTO-gasten ruimte tijdens de ceremonie. Indien u hier interesse in heeft, kunt u zich melden bij Henk Driessen via 06 2251 8583.  In de bestuurskamer van SEOLTO zal vanaf donderdagavond een ruimte ingericht worden voor het condoleanceregister. Houdt u echter rekening met de COVID-19 maatregelen die van kracht zijn in/om ons sportpark en clubhuis en volgt u a.u.b. zo veel mogelijk de aangegeven routing. U kunt uw condoleance ook online uitbrengen via het register dat de familie heeft aangemaakt: online condoleanceregister.

 

11 reacties

Sandra van Niekerk 18 augustus 2020 - 13:46

Gecondoleerd, aan alle nabestaanden , met dit grote verlies!

Reply
Din korteweg 18 augustus 2020 - 15:59

En zo verliest Seolto weer een club icoon, het gaat wel erg hard zo.

Reply
Jack v Hulten 18 augustus 2020 - 16:33

Cees, wat zullen we je warme persoonlijkheid missen. Dankjewel voor alles wat je voor ons Seolto hebt betekend. Onze gedachten gaan uit naar je gezin, familie en vrienden. Veel sterkte voor hen gewenst!

Reply
Ben Korteweg 18 augustus 2020 - 18:12

Wensen de nabestaanden veel sterkte met het verwerken van het verlies van Cees .Cees we zullen je missen

Reply
Jeroen Snuverink 18 augustus 2020 - 22:45

Wat een verlies voor Seolto, de gemeente Moerdijk en uiteraard en vooral voor Cees’ naasten. Cees zal node worden gemist. We wensen de nabestaanden veel sterkte.

Reply
Henk Driessen 18 augustus 2020 - 23:02

Ik kreeg wel eens een e-mail van Cees, of hij sprak me aan. “Henk ik wil me er niet mee bemoeien, maar ik heb dit gehoord en heb je daar rekening mee gehouden”. Altijd goed bedoelde hints of adviezen. We gaan je missen Cees.

Reply
John Crezee 19 augustus 2020 - 10:47

Wij wensen de familie Huijssoon veel sterkte toe. We verliezen een echte Seolto man.

Reply
Peter luijten en riet speelmeijer 19 augustus 2020 - 15:30

Een echt seolto mens is heen gegaan gecondoleerd familie sterkte met het verwerken ban dit verlies

Reply
GA Deijkers 20 augustus 2020 - 09:32

Van harte gecondoleerd met dit groote verlies, en wens de familie veel sterkte in deze moeilijke dagen.

Reply
Hans Dietvorst 20 augustus 2020 - 22:36

Cees, ik zie je nog voor me bij ons eerste contact toen ik bij Seolto kwam spelen. Een warm en bescheiden mens met een specifieke humor. Altijd bezig met zijn Seolto, zeker in die tijd. Een markant mens heeft ons verlaten en wat blijft is zijn nagedachtenis in mooie herinneringen. Veel sterkte voor familie, vrienden en kennissen en uiteraard ook voor zijn cluppie Seolto. Hij gaat gemist worden.

Reply
Ko Slabbekoorn 21 augustus 2020 - 18:34

Cees, het was een voorrecht je te hebben gekend en de goede contacten die wij hebben gehad..
Wij wensen naaste familie, vrienden en kennissen veel sterkte toe om dit gemis te dragen.
Ko en Lenie Slabbekoorn

Reply

Laat een bericht achter