coronavirus

COVID-19 beleid - v.v. SEOLTO:: Beste leden en bezoekers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel Richard Beljaars, al een decennium lang een vriend van de club!

Richard Beljaars, al een decennium lang een vriend van de club!

door Casper

Beljaars Verzekeringen & Hypotheken is al 10 jaar hoofdsponsor van vv SEOLTO. Namens de club willen wij Richard bedanken voor zijn jarenlange loyaliteit en stelden we hem 10 vragen:

1. Wellicht cliché, maar wat deed je 10 jaar geleden ertoe besluiten om hoofdsponsor van SEOLTO te worden?

SEOLTO heeft in de loop der jaren een positieve naamsbekendheid opgebouwd, het is al tientallen jaren een toegankelijke club die veel jeugd maar ook senioren een mogelijkheid geeft om te sporten. Daarnaast is het leuk om als ondernemer een partnership aan te gaan met een club als SEOLTO, waar uiteindelijk ook veel bekenden rondlopen… en wellicht hebben zij interesse in de diensten van Beljaars Verzekeringen &  Hypotheken.

2. We willen graag wat meer weten over Beljaars Verzekeringen en Hypotheken, kun je ons iets vertellen over je onderneming?

We zijn een dienstverlenend bedrijf en bieden verzekeringen en hypotheken aan, waarbij ons doel is om een lange termijn relatie aan te gaan. In principe zijn we in verhouding tot concurrenten (bijvoorbeeld banken)  veel flexibeler en is er vaak meer mogelijk. Dit door onze samenwerking met alle marktpartijen. Daarnaast hebben we een toegankelijke locatie midden in het centrum van Zevenbergen.

SEOLTO is een hechte club waarbij saamhorigheid hoog in het vaandel staat

3. Waarin onderscheid Beljaars Verzekeringen en Hypotheken zich van concurrenten?

Zoals gezegd zijn wij flexibel en bieden we totaalpakketten aan. Wanneer je bij de bank naar binnen loopt en vraagt om een hypotheek dan zal je enkel de hypotheek aangeboden krijgen van die desbetreffende bank. In principe hebben wij alle hypotheekverstrekkers onder één dak. Bij Beljaars Verzekeringen & Hypotheken zoeken wij dan naar het type hypotheek wat het beste bij de klant past. Hieraan gaan natuurlijk gesprekken aan vooraf om die klantwens helder te krijgen.

4. Wat is jouw persoonlijke binding met voetbal, als die er is?

Eerlijk gezegd heb ik zelf niks met voetbal. Ik vind het leuk om naar de sport te kijken maar heb nooit veel interesse gehad om zelf het spelletje te spelen. Daarnaast wil ik graag de sport beoefenen op het moment dat het mij uitkomt, mede ook door werk. Hierdoor ben ik karate gaan beoefenen wat beter aansluit bij mijn onregelmatige werktijden.

5. Wat is je in die 10 jaar het meeste bij gebleven van de samenwerking met SEOLTO?

SEOLTO is een hechte club waarbij saamhorigheid hoog in het vaandel staat. Daarnaast bewonder ik de vrijwilligers die zich keihard inzetten voor de club. Wat je veel ziet bij groeiende clubs is dat er geld geïnvesteerd wordt om hoger te kunnen presteren door spelers van buitenaf aan te trekken. Het siert SEOLTO dat daar niet aan wordt meegedaan, tuurlijk is presteren belangrijk maar gezelligheid en lol tijdens het sporten is nog belangrijker.


6. SEOLTO 1 heeft in 10 jaar tijd een enorme metamorfose ondergaan qua spelers en ook qua presentatie in kleding en dergelijke. Welke speler(s) zijn jou het meeste bijgebleven en naar welke spelers kijk je het meeste uit?

Ik heb geen specifieke binding met bepaalde spelers bij SEOLTO, vroeger niet en nu ook niet. Wel kan ik me goed herinneren dat ik Danny Oomen een tijd geleden op een verjaardag sprak en hem herinnerde aan een verjaardag waar hij ook was. Ik grapte toen naar Danny wanneer hij bij SEOLTO zou komen voetballen, waar hij op dat moment de grap nog wegwuifden, is hij sinds dit jaar speler bij SEOLTO. Daar konden we allebei om lachen!

7. Als je bij SEOLTO binnen komt, wat is dan het gevoel wat je krijgt en zie je nog ruimte voor verbetering?

Eigenlijk vind ik dat het bij SEOLTO goed geregeld is. SEOLTO heeft een duidelijke beleid en visie en straalt dat ook uit. Je merkt dat dit een positieve draai geeft aan het beleid van de club waarbij vrijwilligers zich ook in grote getale inzetten voor de club.

Bij ons is het belangrijk dat we vertrouwen uitstralen richting onze klanten.

8. Zie je bepaalde eigenschappen vanuit het voetbal of vanuit SEOLTO die overeenkomsten hebben met het runnen van je bedrijf?

In beide werelden heb je te maken met presteren in teamverband. Bij ons is het belangrijk dat we vertrouwen uitstralen richting onze klanten. Binnen een team is het belangrijk dat je vertrouwen uitstraalt naar elkaar. Alleen wanneer er vertrouwen heerst binnen de groep en je van elkaar weet wat wel en niet kan, bouw je aan een team. Zo werkt het in onze business ook, wanneer een klant vertrouwen in ons heeft kunnen wij onze diensten verlenen en bouwen we aan een samenwerking.

9. Wat zou je andere bedrijven kunnen adviseren waarom ze juist wel, of misschien ook niet, moeten sponsoren?

Voor een lokaal bedrijf als Beljaars Verzekeringen & Hypotheken kan een sponsorcontract op een sportvereniging positief uitpakken wanneer een lid van de desbetreffende club bij ons binnen stapt en uiteindelijk een hypotheek of verzekering afsluit. Mond op mond reclame is voor ons nog steeds de best werkende methode om klanten binnen te halen. Op die manier is het voor zowel de club als voor het sponsorende bedrijf leuk om een contract aan te gaan.

10. Tot slot, wat denk je dat de uitslag gaat worden van Duiveland – SEOLTO?

De eerste overwinning van het seizoen…. 0-2!

Laat een bericht achter