In Geen categorie, SEIZOEN 2017/2018, SEOLTO 1, SEOLTO 1 Wedstrijdverslagen

Regen, kou, winterse taferelen en zonder punten huiswaarts. Het werd een kille zaterdag afgelopen weekend op bezoek bij WHS in Sint-Annaland. 

Onze mannen spelen een dikke 25 minuten prima en weten het achterin goed dicht te houden. ‘Good Old’ Ronald Polhuijs was nota bene weer opgetrommeld om de gehavende defensie van extra impulsen te voorzien.

Echter na een goal van Leroy Hage komt de thuisploeg na een half uur spelen toch op voorsprong…1-0. Daarna gaat het snel. WHS loopt voor rust nog uit naar 2-0 via een eigen doelpunt en vlak voor de thee komt het via Arvin de Witte zelfs op 3-0.

Na de rust weet SEOLTO de schade te beperken. Het loopt met Ferdie Eversdijk wel weer tegen een onnodige rode kaart aan vlak voor het einde maar diep in blessuretijd weet Dylan Konings de SEOLTO eer nog enigzins te redden en hij maakt er 3-1 van. Snel douchen, omkleden, terug naar Zevenbergen en de pot snel vergeten.

In de overige wedstrijden deed ZSC’62 goede zaken door thuis van het dolende Duivenland te winnen. Ook NOAD’67 weet te winnen op bezoek bij Rillandia en De Jonge Spartaan laat zien dat het de smaak te pakken heeft en scoorde er thuis weer vijf (ditmaal tegen DHV) en kreeg er twee tegen. De topper Krabbendijke-Tholense Boys werd door de Rood-Wit-Blauwen in het voordeel beslist en zo gaat de koploper rustig verder met wedstrijden winnen. De overige uitslagen zien we hieronder in een overzicht.

Na tien speelronden staat SEOLTO nog altijd op een twaalfde plek maar het voelt de hete adem van ZSC’62 en NOAD’67 in de nek, die dit weekend beide hun wedstrijd weten te winnen. Zoals hieronder te zien is, slaat koploper Krabbendijke een behoorlijk gat en houdt de middenmoot elkaar nauwlettend in de gaten. Onderin blijft het eveneens spannend en zal SEOLTO er alles aan willen doen om uit de gevarenzone te blijven.

Komend weekend staat er weer een thuiswedstrijd voor onze Oranjehemden op het program. En niet zomaar eentje!

Maar daarover later meer in een nieuwe ‘Vooruitkijken’…

 

Leave a Comment