Home SEOLTO actueelNieuws SEOLTO 1 Kampioen van Moerdijk!

SEOLTO 1 Kampioen van Moerdijk!

door Casper
0 reactie

Het seizoen zit erop. De laatste speelronde is gespeeld en SEOLTO heeft het voetbaljaar 2018-2019 met een uitstekende 6e plaats afgesloten. Het mag zich daardoor de Kampioen van Moerdijk noemen in de Derde Klasse B van de regio Zuid I van de KNVB. Proficiat mannen!Een boeiende laatste pot met een prima begin voor SEOLTO. Na ruim een kwartier weet Rowan Pruijsers toch al weer zijn zesde treffer van het seizoen te noteren en komt de thuisploeg op voorsprong. Na de thee is het tot twee keer toe Daan Oudhof die de bezoekers op een discutabele voorsprong zetten. Met nog een dik kwartier te gaan geeft SEOLTO nog een keer gas maar vlak voor tijd is het Edgar van der Giessen die Kogelvangers op 1-3 zet. Gelukkig heeft SEOLTO dit seizoen vaker laten zien dat het over veerkracht besluit en prompt scoort men nog twee keer… 3-3!

Vlak voor tijd wordt er op ludieke wijze nog afscheid genomen van Ronald Polhuijs. Hij krijgt van de scheidsrechter voor de grap een rode kaart en daarmee is zijn carrière als selectiespeler na bijna 20 jaar (!) nu echt definitief ten einde… Ronald, namens heel de vereniging nogmaals bedankt voor al je jaren inzet en je bent een voorbeeld voor veel jonge en oudere spelers geweest. Jouw inzet en gedrevenheid om altijd te willen winnen, koste wat kost, zal een groot gemis worden voor de toekomst.

Na de wedstrijd was het nog lang druk en gezellig langs de kant en onder het genot van hapjes en (heel veel) drankjes kwam er een gepast einde aan een lang en wisselend seizoen. De mannen van trainer Jack Beusenberg hebben met het behalen van de 6e plek op de ranglijst een prima prestatie geleverd en wie weet als het soms even meer mee had gezeten wat er dan nog meer mogelijk was geweest…?;-)

Via deze weg willen wij ook nog v.v. Wieldrecht feliciteren met het behaalde kampioenschap. Tot de laatste dag het zo spannend maken en op doelsaldo kampioen worden, is natuurlijk razendknap; proficiat. En er rest ook nog een succeswoord richting onze buren van DHV. Zij mogen zich op gaan maken voor een dubbele confrontatie met De Patrijzen in de nacompetitie, waarna de winnaar van dat duel zich mag meten met v.v. Vrederust.

Tot slot kan ik allen nog zeggen dat het een mooi seizoen is geweest en namens de hele club danken wij een ieder voor zijn of  haar support gedurende het hele seizoen en we zien u graag volgend jaar weer langs de lijn… een fijne vakantie en tot dan!

#WIJZIJNSEOLTO!

Laat een bericht achter