Home SEOLTO actueel SEOLTO incasseert tegen ZSC’62 vijfde nederlaag op rij: 0-1

SEOLTO incasseert tegen ZSC’62 vijfde nederlaag op rij: 0-1

door Casper
0 reactie

Op een redelijk gevuld sportpark De Meeren wist SEOLTO afgelopen weekend opnieuw geen punten te behalen. De Zeeuwse bezoekers van ZSC’62 wonnen het weinig spectaculaire duel met minimale marge: 0-1.

Na ruim een kwartier viel de bal in de kluts voor de voeten van Justin Vaane en die dacht geen seconde na. Met een leep puntertje weet hij doelman Ruud Hendrickx te passeren. SEOLTO probeert het daarna nog wel maar veel verder dan enkele speldenprikken komen de Oranjehemden niet. De bezoekers stellen daar weinig tegenover en zodoende bloedt de eerste helft dood.

Na rust proberen beide teams er nog wel wat van te maken maar echt hoogstaand voetbal krijgen de supporters niet voorgeschoteld. Kansen zijn er nog wel voor beide partijen maar veel verder dan een handvol gevaarlijke momenten zijn er niet.

Door deze nederlaag blijft SEOLTO op de hatelijke ‘nul’ staan en begint het langzaamaan echt tijd te worden voor een ommekeer. Het spel was al met al iets beter dan voorgaande wedstrijden, maar het leverde wederom niets op. Laten we hopen dat het snel beter gaat met de manschappen van Jack Beusenberg zodat er weer iets te lachen valt.

Volgende week gaat ons Vlaggenschip om 15:00uur op bezoek bij koploper Halsteren, laten we hopen op een ‘kat-in-het-nauw’ scenario… succes mannen!

Laat een bericht achter