coronavirus

COVID-19 beleid - v.v. SEOLTO:: Beste leden en bezoekers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel SEOLTO JO13 wint vlak voor tijd van SVC JO13.

SEOLTO JO13 wint vlak voor tijd van SVC JO13.

door Casper

Deze week is de JO 13-1 aan de beurt om in de spotlight gezet te worden. Na een succesvolle start   na de zomer heeft dit team al 3x winst behaald in de bekerwedstrijden. Maar op donderdag 24 september was het dan eindelijk zover dat ook de competitie van start ging. De jongens en meiden van ons team hadden hier dan ook enorm veel zin in en waren super gemotiveerd.

Om 18:45u. was de aftrap. De jongens en meiden gingen gelijk goed van start. En al snel kon je zien dat de teams aan elkaar gewaagd waren. Na een paar minuten kwam de eerste mogelijkheid vanuit een corner, maar helaas het mocht niet zo zijn. Na 5 minuten kregen we de 1ste tegengoal. Al snel volgende een nieuwe aanval van SVC, maar door een mooie redding van de keeper, bleef een goal uit. Het team was inmiddels goed op stoom en na 11 minuten volgde de gelijkmaker, 1-1. Er volgden daarna nog diverse kansen, maar helaas zat zowel de paal als de lat diversen keren in de weg. Na knap verdedigingswerk kwam helaas uiteindelijk 5 minuten voor rust SVC toch op voorsprong, 2-1, dit was tevens de ruststand.

In een bloedstollende 2de helft scoorde we in de 45ste minuut de gelijkmaker. En nog geen minuut later was het weer raak voor Seolto, 2-3. Het bleef spannend zo vlak voor tijd, want in de 48ste minuut maakte SVC de gelijkmaker. Uiteindelijk werd 4 minuten voor het eindsignaal de winnende goal gemaakt voor Seolto, eindstand 3-4.

Met dit mooie resultaat ging het team met opgeheven hoofd naar huis. Voor de jongens en meiden was de eerste wedstrijd een feit. Op naar een leuk en sportief voetbalseizoen !!

Laat een bericht achter