In Nieuws, Seizoen 2016-2017, SEOLTO 1, SEOLTO 1 Wedstrijdverslagen, Wedstrijdverslagen

SEOLTO heeft zich vrijdagavond bekroont tot kampioen van 4C na een ruime zege op Alliance, 1 – 5. Seolto had nog een punt nodig, maar ging er met drie aan de haal.

In de eerste helft zag het daar zeker niet naar uit. SEOLTO had wat last van nervositeit en leed teveel balverlies. Alliance speelde frank en vrij en kreeg de beste kansen, maar het was Yannick van Niekerk na een half uur spelen die de bal uit een voorzet van Sebastian van Nispen over de Roosendaalse keeper wist te lepelen, 0 – 1.

SEOLTO bleef ondermaats voetballen en gaf teveel ruimte weg. Gelukkig was keeper Jeroen Eikelenboom in grootse vorm vanavond en hield hij SEOLTO in de race door zeker drie opgelegde kansen van Alliance onschadelijk te maken. Men ging rusten met een 0 – 1 voorsprong.

In het tweede bedrijf gooide SEOLTO alle schroom van zich af en kwam het beter in de wedstrijd. Toch werd het uit een scrimmage voor het Zevenbergse doel 1 – 1. Gelukkig stelde SEOLTO snel daarna weer orde op zaken via een rake kopbal van Joshua Broeders, 1 – 2. Vijf minuten later was het Teun Broere die fraai uit een volley scoorde en SEOLTO in veilige haven bracht, 1 – 3.

Alliance geloofde het wel en SEOLTO speelde de wedstrijd uit en scoorde nog tweemaal prachtig via Joshua Broeders (vrije trap) en Chris van Persie (afstandsschot in de kruising). Eindstand 1 – 5 en FEEST!

SEOLTO werd uiteindelijk kampioen in 4C met 47 punten uit 20 wedstrijden en een doelsaldo van 79 – 21 en promoveert naar de 3e klasse. The Gunners uit Breda, lange tijd onze enige concurrent, eindigde op plaats twee met 44 punten en gaat de nacompetitie in.

Hieronder een aantal foto’s die gemaakt zijn, alle foto’s bekijkt u via deze link: https://vvseolto.stackstorage.com/s/hzShxwe55XMbYfd

Showing 8 comments
 • Rob Eland
  Beantwoorden

  Seolto gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.

 • Johan Daane, FC Bergen.
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd met dit verdiende en gegunde kampioenschap. Grote klasse!!! Veel succes in de 3e klasse.

 • Cees broeders
  Beantwoorden

  Proficiat met deze overwinning. Met een kampioenschap als beloning. Gelukkig weer 3 e klasse volgend seizoen.

 • Anoniem
  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap. Geniet van dit moment. Volgend seizoen vel succes in de 3e klasse.

 • Mark Reijnders
  Beantwoorden

  Namens VV de Fendert gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.

 • Anoniem
  Beantwoorden

  Seolto, gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.

  Jack Beusenberg

 • Anoniem
  Beantwoorden

  Seolto gefeliciteerd met het behaAlde kampioenschap

  Piet Korteweg

 • Anoniem
  Beantwoorden

  Namens voetbalvereniging TPO van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap

Leave a Comment