coronavirus

COVID-19 - Regels sportpark & clubhuis:: Beste leden en bezoers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel SEOLTO kan geen vuist maken op bezoek bij NOAD’67: 3-0

SEOLTO kan geen vuist maken op bezoek bij NOAD’67: 3-0

door Casper

Na de hoopvolle remises tegen Kogelvangers (1-1) en Den Bommel (1-1) viel er dit weekend weinig te halen voor onze Oranjehemden. NOAD’67 bleek eens te meer een (te) stugge tegenstander en ging zodoende verdient met de overwinning aan de haal.Al na 3 minuten lag de eerste goal in het netje door clubtopscorer Joost de Witte. Diezelfde de Witte besloot na ruim een half uur de marge te verdubbelen en vlak voor de thee schoot de oudste van de twee ‘Engelsmannen’ (Rob den Engelsman) de uiteindelijke eindstand op het scorebord; 3-0. Na rust kon de ingevallen Yannick van Niekerk zijn emoties helaas niet de baas blijven en zodoende mocht hij eerder de kleedkamers opzoeken dan nodig…

Volgende week staat thuis de ‘Moerdijkse Klassieker’ tegen Klundert op het programma. De ‘Tricolores’ spelen nog volop mee voor de tweede periode en draaien overall een veel beter seizoen dan vorig jaar het geval was. Laten we hopen op een ouderwetse kraker en dat beide teams een mooie partij op de mat weten te leggen… waarbij SEOLTO misschien wel haar eerste overwinning pakt? Zet hem op mannen!

Laat een bericht achter