Home SEOLTO actueel SEOLTO klopt buurman Klundert in boeiend duel: 1-0

SEOLTO klopt buurman Klundert in boeiend duel: 1-0

door Casper
1 reactie

Een afgekeurde goal. Een gemiste penalty. Rood  voor Klundert en nog genoeg om over na te praten… maar het belangrijkste telt: SEOLTO WINT THUIS VAN KLUNDERT!

Na weken van ellende en vervelende uitslagen in de weken voor de winterstop, was daar plots een gelijkspel te noteren tegen Kogelvangers. Weken later, ditmaal voor het eerst in het nieuwe kalenderjaar, werd er opnieuw een puntje gesprokkeld tegen Den Bommel thuis en zodoende leek een eerste overwinning dichterbij dan ooit te voren. En zie daar afgelopen zaterdag. Eeuwige rivaal v.v. KLundert, tegenstander in de meest gekoesterde Klassieker in de geschiedenis van SEOLTO, wordt verslagen, met 1-0.

Voor de bezoekers leek er geen vuiltje aan de lucht. De ploeg van trainer Marco van Dijnsen verkeerde in een uitstekende vorm en men was vol zelfvertrouwen richting Zevenbergen afgereisd. Maar SEOLTO is een tegenstander die je nooit moet onderschatten en al helemaal niet in de Klassieker van Moerdijk. Ondanks het gemis van aanvallende impulsen en diverse vaste krachten, bewees de formatie van trainer Jack Beusenberg eens te meer, dat de oefenmeester de huidige selectie tóch aan de praat heeft weten te krijgen. Zij het met de nodige vechtmentaliteit in plaats van verfijnd voetbal, het resulteerde wederom in hele dure punten.

Dat dan uitgerekend ‘jonkie’ Emre Bardakci de winnende goal weet te maken is extra mooi. Ze zeggen vaak ‘goed genoeg is oud genoeg’ en die uitspraak pas perfect bij de jonge spelmaker. En een gemaakte afspraak met de trainer, dat hij (red. trainer Jack Beusenberg) een rondje in de onderkleding over het veld moet ‘als hij de winnende maakt’ tja, dat is dan extra mooi natuurlijk!

Emre Bardakci (7) scoorde de winnende goal (archiefbeeld tegen Krabbendijke)

Er waren nog genoeg kansen over en weer en met een gemiste strafschop aan SEOLTO zijde, een afgekeurde goal voor zowel SEOLTO als de bezoekers en een rode kaart voor Klundert spits Loïc Luzolo (slaande beweging), viel er zoals vanouds weer genoeg te beleven. Een enorme kreet van opluchting en ontlading galmde over ons Sportpark De Meeren als de scheidsrechter het in de 96e minuut voor gezien houdt.

Drie heerlijke punten, tegen een op papier veel beter Klundert, gaan er in deze lastige voetbaltijden altijd goed in! Laten we met z’n allen hopen dat dit de ommekeer is en dat we vanaf nu weet ietwat vaker met een enorme glimlach van oor tot oor in onze mooie kantine mogen genieten van een welverdiende derde helft…

Gefeliciteerd mannen!

1 reactie

Cees Huijssoon sr. 2 februari 2020 - 15:42

Volgens het verslag bij Klundert lag het natuurlijk weer aan de scheidsrechter. Maar dat is bijna elke week en daar worden mensen toch een beetje moe van.

Reply

Laat een bericht achter