Home SEOLTO actueel SEOLTO na rust toch kopje onder in Dinteloord: 4-1

SEOLTO na rust toch kopje onder in Dinteloord: 4-1

door Casper
0 reactie

Voor rust pakte SEOLTO brutaal de leiding via Patrick de Klerk en had het de touwtjes stevig in handen. Een verdiende voorsprong van 0-1 was dan ook een fijne opsteker voor onze Oranjehemden. De opbouw van v.v. Prinsenland kon met goed drukzetten continue worden verstoord en zodoende kwam de gastheer maar moeilijk van haar eigen helft af.

Na rust echter stelde de thuisploeg orde op zaken en boog het in vijf minuten een 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong. SEOLTO probeerde het de rest van de te spelen tijd nog wel, maar moest 8 minuten voor tijd de genadeklap incasseren. De uiteindelijke 4-1 was eer een voor in de boeken.

Door deze nederlaag wacht de formatie van Jack Beusenberg nog altijd op de eerste punten van het seizoen. Laten we er met z’n allen van uit gaan dat de spreekwoordelijke gifbeker toch ook echt wel een bodem heeft en dat een zege vanaf nu alleen maar dichterbij komt. Het valt niet mee om elke week met duidelijke cijfers eraf te gaan, maar houdt vol mannen! Elke week is er een nieuwe mogelijkheid om te verrassen en om het de tegenstander moeilijk te maken. Laat ze maar denken dat het vooraf al bepaald is omdat ze tegen de nummer laatst mogen… er komt een moment… dan pakken wíj weer de punten! SUCCES MANNEN EN ZET HEM OP!

Laat een bericht achter