Home SEOLTO actueelNieuws SEOLTO neemt punt mee bij NOAD’67 na matig duel: 2-2

SEOLTO neemt punt mee bij NOAD’67 na matig duel: 2-2

door Casper
0 reactie

Voor rust kwam SEOLTO na ruim een kwartier spelen op achterstand via Frank den Engelsman. Na de pauze weet Sebastian Stoop in de 55e minut de stand gelijk te trekken. Lang kon met niet genieten van de gelijkmaker. Amper een minuut later maakt Rob den Engelsman voor de thuisploeg de 2-1. Gelukkig voor SEOLTO weet Yannick van Niekerk na dik een uur spelen zijn negende van het seizoen te maken en brengt zo de bezoekers op 2-2.

Het gelijke spel levert SEOLTO een punt op en elk punt is in deze fase van de competitie gewoon mooi meegenomen. Het had geen recht op meer maar ook de thuisploeg liet zich niet bepaald van haar beste kant zien. Als we de overige uitslagen erbij pakken zien we een aantal bijzondere wedstrijden en kunnen we spreken van een doelpunt rijk weekend. Wat te denken van de 5-0 zege van DFC op DHV en gelijke cijfers zien we ook bij Smerdiek tegen Dubbeldam, zij het in het voordeel van de bezoekers. Een 3-2 zege van ZSC’62 op Kogelvangers is indrukwekkend maar ook de 4-4 van Klundert tegen Wieldrecht zorgde voor een enorm spektakel. De Fendert weet tegen Prinsenland thuis een punt te pakken en ook Halsteren heeft de weg naar boven weer gevonden middels een minimale zege op bezoek bij WHS, 0-1.

Op de ranglijst wordt het langzaamaan steeds spannender. Bovenin is het kampioenschap nog allerminst beslist nu DFC op volle toeren is en koploper Prinsenland vaker punten morst. Het verschil is nog maar vier punten en met de onderlinge confrontatie in Dordrecht nog in het verschiet (23-2) ligt alles nog open. Tel daar de titelaspiraties van Wieldrecht, nummer twee op de lijst, bij op en het beloofd nog een spannend seizoen te worden. Ook onderin is het verschil klein. Smerdiek en DHV komen meer en meer in de problemen maar voor Kogelvangers, ZSC’62, WHS en NOAD’67 is nog alles mogelijk.

Voor SEOLTO is het, zoals vaker gemeld, zaak om zo veel mogelijk punten te pakken. Kampioen gaat het niet worden, maar degraderen, daar zit ook niemand op te wachten. Komend weekend is de eerste wedstrijd in een fantastische reeks met derby’s. De ploeg van trainer Jack Beusenberg speelt achtereenvolgens tegen De Fendert thuis, gaat op bezoek bij Klundert en na de Carnaval volgt de kraker op bezoek bij DHV. Stuk voor stuk mooie affiches en laten we hopen dat er voor SEOLTO veel te juichen valt.

Maar eerst komend weekend. Thuis tegen v.v. De Fendert. SEOLTO zou SEOLTO niet zijn als we niet extra uitpakken met dit soort wedstrijden en dus is er vanalles rondom en na de wedstrijd geregeld. Wat, vraagt u zich af? Daarover leest u later meer… TOT ZATERDAG! 😉

Laat een bericht achter