coronavirus

COVID-19 beleid - v.v. SEOLTO:: Beste leden en bezoekers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel SEOLTO opent seizoen met gelijkspel tegen Tholense Boys: 0-0

SEOLTO opent seizoen met gelijkspel tegen Tholense Boys: 0-0

door Casper

Na maanden van onzekerheid door COVID-19 werd er afgelopen weekend dan toch eindelijk weer ‘gewoon’ gevoetbald voor de competitie. Na weken van trainen, oefenwedstrijden spelen en een tweede plaats in de groepsfase van de beker, ging het dit weekend weer om de knikkers. Tholense Boys kwam op bezoek en daarmee kreeg de formatie van trainer Frans Ceton direct een goede testcase.

Doelpunten vielen er helaas niet. Kansen waren er voor beide partijen mondjesmaat en zodoende houden beide elftallen elkaar goed in evenwicht. Door dit gelijke spel bezet SEOLTO momenteel de zesde plek. Volgende week gaat het op bezoek bij aartsrivaal Klundert. De ‘Tricolores’ begonnen minder voortvarend aan het seizoen en incasseerde op bezoek bij sv Duiveland een 3-0 nederlaag. Ook Kogelvangers, ZSC’62 en Krabbendijke schoten uit de startblokken door met ruime cijfers te winnen. WHS – Halsteren werd pas in de slotminuut beslist in het voordeel van de bezoekers. De stand na speelronde één vindt u hieronder terug:

 

Beljaars Verzekeringen & Hypotheken – HOOFDSPONSOR van SEOLTO –

Laat een bericht achter