Home SEOLTO actueel SEOLTO pakt eerste punt tegen rivaal Kogelvangers: 1-1

SEOLTO pakt eerste punt tegen rivaal Kogelvangers: 1-1

door Casper
0 reactie

Kent u dat verhaal van dat team dat een heel seizoen zonder punten te behalen speelde? Wij ook niet! Want SEOLTO heeft zaterdag eindelijk haar eerste punt weten te bemachtigen. We hadden er liever drie gezien en op basis van het vertoonde spel wat dat ook meer dan terecht geweest, maar het zij zo…

Op een redelijk druk bezocht Sportpark De Meeren speelde SEOLTO een van haar beste eerste helften van het seizoen. Het nam brutaal het initiatief en verraste hiermee vriend en vijand. Pas na de thee werd de ploeg van Jack Beusenberg beloond. Thomas van der Wal pikte een uittrap van keeper Ruud Hendrickx net over de middenlijn op, keek naar het vijandelijke doel en besloot het maar eens te proberen van ruim 50 meter. Met een lange boogbal weet hij de keeper met een echte wereldgoal te verschalken… 1-0!

Een afgekeurde goal van Rowan Pruijsers en wat warrige beslissingen van de scheidsrechter verder, komen we in de 87′ minuut tot een strafschop voor Kogelvangers. Na een lullige handsbal van Ferdy Eversdijk gaat de bal op de stip en dit cadeautje wordt door Robert Braber (ex RKC Waalwijk, Willem II) maar al te graag uitgepakt, 1-1.

Daarna is het aftellen en na wat minuten blessuretijd is het afgelopen. SEOLTO pakt eindelijk weer eens een puntje en komt daarmee van de hatelijke nul af. En, niet geheel onbelangrijk, de fighting spirit was terug te zien bij iedereen. Het geloof, dat dit seizoen nog helemaal niet verloren hoeft te zijn, lijkt net op tijd teruggekeerd en dat kan na de winterstop nog voor leuke momenten gaan zorgen… De huidige kunnen we maar beter beschouwen als een mooi begin voor een ultieme comeback, vindt u ook niet?

Voor nu gaan we even genieten van de feestdagen en een paar weken rust nemen, dan zien we u graag 18 januari weer terug voor de eerste officiĆ«le thuiswedstrijd tegen Den Bommel 1… tot dan!

Laat een bericht achter