Home SEOLTO actueel SEOLTO sluit deuren t/m 16 maart ivm Coronavirus

SEOLTO sluit deuren t/m 16 maart ivm Coronavirus

door Casper
0 reactie

Beste leden, sponsors en bezoekers,

Zoals verwacht is vanochtend door de KNVB besloten alle wedstrijden van de Brabantse amateur voetbalverenigingen, die voor deze week op het programma staan, uit te stellen. Dit wordt vermeld op de site van de KNVB en volgen hiermee het advies van NOC*NSF op om gehoor te geven aan de oproep van de Brabantse veiligheidsregio’s om alle evenementen in Brabant tot en met maandag 16 maart af te gelasten en zeer terughoudend te zijn met sociale contacten. Het gaat om de thuis- en uitwedstrijden van alle Brabantse verenigingen.

Dit betekent voor SEOLTO dat de club gesloten is tot nadere berichtgeving. Hiermee kunnen we geen trainingen verzorgen en is de kantine gesloten. SEOLTO geeft hiermee gehoor aan het SEOLTO Corona protocol gepubliceerd op onze website op 6 maart 2020. In het protocol geven we aan de adviezen te volgen van zowel de landelijke en de lokale officiële instanties.

De adviezen van het RIVM (https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus) en de GGD’s (www.ggd.nl/) zijn daarin leidend.

Op de website van NOC*NSF (www.nocnsf.nl/coronavirus-en-sport) is alle actuele informatie voor de sport te vinden.

Op de website van de KNVB vindt je meer info: www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59592/geen-wedstrijden-brabantse-amateurvoetbal-tot-en-met-maandag

Laat een bericht achter