Home SEOLTO 1 SEOLTO sluit jaar af met zege bij WHS: 0-1

SEOLTO sluit jaar af met zege bij WHS: 0-1

door Casper
1 reactie

Wat vooraf als een lastige wedstrijd werd geacht, werd uiteindelijk een lelijke wedstrijd. SEOLTO weet weliswaar te winnen, maar mooi was het afgelopen weekend allesbehalve. Maar goed… zolang je dat soort potjes winnend af kan sluiten, zijn het uiteindelijk de drie punten en een goed gevoel die overblijven, niet waar?In een rommelig duel waarbij SEOLTO toch een aantal belangrijke namen van de eerste maanden moest missen, wist het voor rust nog niet echt potten te breken. Gelukkig voor de bezoekers had ook WHS niet echt haar beste dag en zodoende keken de toeschouwers naar een weinig vermakelijke eerste helft. Na rust komt ons Vlaggenschip wat beter in haar spel en weet het via Rowan Pruijssers pas in de 83e minuut toch nog op voorsprong te komen. Een lange pass van achteruit wordt door hem op juiste waarde geschat en met een harde knal zorgt hij voor de 0-1!

Door deze zege klimt SEOLTO een stapje op de ranglijst. Het staat momenteel reuze knap zesde en gezien de vele blessures en wisselingen in de eerste seizoenshelft zijn de voorlopig behaalde 20 (!) punten echt een super prestatie van zowel de trainer als de ploeg zelf. Wie bedenkt dat er vorig jaar slechts 10 punten behaald zijn voor de winterstop, kan spreken van een fantastische ontwikkeling in de ploeg van Jack Beusenberg. Er staat week in week uit een gretige en gemotiveerde ploeg die het voetbalspelletje steeds beter gaat beheersen en dat is toch zeker een van de verdienste van de technische staff. Ervaren mannen als Ronald Polhuijs en Pascal Laeijendecker worden ook zeer gewaardeerd en aan de hand van deze ‘oudjes’ kunnen ‘jonkies’ als bijvoorbeeld Yannick van Niekerk en Dylan Konings zich prima ontwikkelen.

Overwinningen op Wieldrecht en DHV blijven ons wellicht het meeste bij in deze eerste seizoenshelft. De zege in Dordrecht was een onverwachte maar zeer welkome en de ‘Zevenbergse Derby’ in het voordeel van La Squadra Naranja beslissen was een vurig verlangen voor veel supporters met een oranje hart. Gelukkig was er vlak voor tijd Sebastian Stoop die de thuisploeg en haar supporters destijds euforisch achterliet. De thuisnederlaag tegen Dubbeldam (4-5) leek, zeker na de sterke tweede helft, onnodig en het pak slaag op bezoek bij DFC was helaas onoverkomelijk. Met name de emotie en passie waarmee de thuisploeg destijds, wegens vervelende omstandigheden, mee speelde waren voor SEOLTO te machtig. Streekderby’s tegen Klundert thuis (1-2) en De Fendert uit (2-1) gingen eveneens helaas verloren, maar een remise tegen Kogelvangers en de Zeeuwse zeges op Smerdiek, NOAD’67, ZSC’62 en WHS smaken daardoor des te beter.

Kortom, SEOLTO weet ons elke week weer te verrassen, maar ook zeerzeker te boeien. Als supporter hoeven we ons absoluut niet te vervelen, zien we bij vlagen een flitsend en swingend SEOLTO en kunnen we met z’n allen weer echt trots zijn op Ons Oranje! Er zit nog heel veel rek in deze jonge en talentvolle groep en we gaan nog een prachtige tweede seizoenshelft tegemoet, dat is zeker. Na de oliebollen en champagne, mogen de kicksen op donderdag 3 januari weer aan voor de eerste training van het nieuwe jaar 2019. Eerste tegenstander is 19 januari koploper Prinsenland. Ook dat gaat een interessante test worden voor SEOLTO. Voor nu rest niets anders meer dan lekker te genieten van de feestdagen. Maak er met z’n allen een mooie tijd van en we zien u allen graag langs de lijn terug bij het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi op 29 december bij De Borgh. Vanaf 9:00 beginnen de pupillen, om 14:00 de oudere jeugd en de senioren beginnen om 18:00. U komt toch ook kijken zeker?

FIJNE DAGEN ALLEMAAL EN TOT VOLGEND JAAR!!

1 reactie

Hoofdtrainer Jack Beusenberg verlengt contract | VV SEOLTO 7 januari 2019 - 15:51

[…] Lambregts overleden Nieuwjaarsreceptie 2019 bij SEOLTO KERSTBINGO VV SEOLTO WEDEROM GESLAAGD SEOLTO sluit jaar af met zege bij WHS:… SEOLTO wenst u een fijn Kerstfeest! Kerstzaalvoetbaltoernooi v.v. SEOLTO 29 december 2018 […]

Reply

Laat een bericht achter