Home SEOLTO actueel SEOLTO staat in bloei en pakt door; B-veld krijgt extra licht.

SEOLTO staat in bloei en pakt door; B-veld krijgt extra licht.

door Casper
0 reactie

Hoe lang duurt het voordat er echt een extra veld bij moet komen?

v.v. SEOLTO zit de laatste vijf jaar in een groeifase, waarvan het bestuur de verwachting heeft deze de komende jaren vast te kunnen houden. Met een stabiele 10% groei per jaar, heeft de club geleidelijk het sportcomplex en faciliteiten hier op aan kunnen passen.

Door het groeiend leden aantal van bijna 550 leden, is er recent vanuit de ALV besloten om het gehele B-veld te verlichten. Tevens deze met het oog op de toekomst van onze pupillen, te voorzien met duurzame LED-verlichting.

De verlichting wordt begin oktober 2019 geplaatst. Dit is een paar weken na de Moerdijk International Cup JO11, 2019. Het evenement is de 2e editie wat gehouden wordt op 6, 7 en 8 september 2019. Een groot evenement waarbij de gehele Nederlandse voetbaltop aanwezig is. Tevens zijn buitenlandse grootmachten zoals Manchester City, Anderlecht en PSG van de partij. Meer info over het toernooi kun je op www.micu11.nl vinden.

Allemaal goed nieuws en leuke activiteiten om naar uit te kijken; aldus het bestuur.

Zou mooi zijn als we deze activiteiten de komende jaren verder kunnen uitbreiden en voetballend Zevenbergen verder op de kaart kunnen zetten. Extra velden en kleedkamers, zou een mooie boost kunnen geven aan verdere groei.

Laat een bericht achter