Home SEOLTO actueelNieuws SEOLTO verliest inhaalduel bij De Fendert: 2-1

SEOLTO verliest inhaalduel bij De Fendert: 2-1

door Casper
0 reactie
SEOLTO kon haar goede reeks (op de domper tegen Klundert na) helaas opnieuw geen gevolg geven. Het inhaalduel tegen vv De Fendert ging afgelopen zaterdag in de staart van de wedstrijd alsnog verloren: 2-1Siem Rijnberg opende in het zicht van de rust de score en zou de uiteindelijk de gevierde man worden aan de kant van de ‘Rood hemden’. Gezien de hoeveelheid kansen voor de thuisclub was dat verdiend. Nog voor het openingsdoelpunt miste Sebastian Stoop aan de overkant overigens een vrije kopkans namens SEOLTO.

Gelukkig wist Sebastian Stoop halverwege de tweede helft wel de gelijkmaker binnen te schuiven: 1-1! Kort daarop sloeg helaas Siem Rijnberg voor de tweede maal toe: 2-1. Veel meer kon SEOLTO niet inbrengen en het zag tot overmaat van ramp Sebastian Stoop nog voortijdig naar de kant vertrekken, na een tweede gele kaart. Door deze nederlaag blijft SEOLTO momenteel bovenin ‘meedraaien’. Het gat met koploper Prinsenland is, ondanks een wedstrijd minder, opgelopen tot 9 punten. Niet dat we met z’n allen een kampioenschap als doelstelling hebben gesteld voorafgaand aan het seizoen, maar zo lang mogelijk mee strijden is toch altijd leuk. Daarnaast hebben de manschappen van Jack Beusenberg nog een wedstrijd in te halen op bezoek bij WHS. Als het die winnend afsluit kan het zichzelf alsnog terugvinden op een mooie vierde plek op de ranglijst, wat eveneens een super prestatie betekent.

Voor komende week staat er weer een zware trainingsweek met waarschijnlijk veel regen op het program. Samen de koppies omhoog, is het advies om jezelf weer op te laden voor de volgende test; DFC uit. De ploeg uit Dordrecht heeft een verschrikkelijk drama achter de rug en het zal een moeilijke wedstrijd worden voor beide teams. Het is te hopen dat de koppies bij de tegenstander even een beetje ‘leeg’ gespeeld kunnen worden zodat men even niet aan het slechte nieuws hoeft te denken. Voor SEOLTO is het zaak om zich zo correct mogelijk op te stellen om er zo, samen met DFC een faire middag van te maken.

Heel veel succes mannen!

Laat een bericht achter