Home SEOLTO actueelNieuws SEOLTO Vrouwen 30+ 2 KAMPIOEN!

SEOLTO Vrouwen 30+ 2 KAMPIOEN!

door Casper
0 reactie

Dat onze Vrouwen 30+ 2 niet meer in te halen waren op de ranglijst was al langer een feit. Het nieuwe doel van de dames? De 0 te behouden. En dat ging de vrouwen ‘best aardig’ af…

De 1e wedstrijd van afgelopen vrijdagavond tegen WDS word met 2-0 gewonnen door 2 doelpunten van Marissa. Een spannende 1-0 (1x Mo) zege op TSC was een goed gevolg en de 4-0 (2x Marissa, 1x Debby en 1x Mo) zege op SCO als afsluiter, zorgt ervoor dat onze Vrouwen 30+ 2 zonder enig tegendoelpunt en zonder enkel puntenverlies (!) vlekkeloos kampioen worden… een super prestatie!!

Hierna nemen helaas 6 meiden afscheid van het team en via deze weg worden Linda, Monique, Marissa, Patricia, Debby & Whitney bedankt voor alle inzet! Wie weet komen deze toppers nog wel een keer bij elkaar…!? 😉 Het betrouwbare gezicht en trainer Jan Beljaars, kon de laatste wedstrijd helaas niet bijwonen, daarvoor bedanken we graag ook nog Remon dat hij deze taak opzich wilde nemen.

Tot slot is Monique in het zonnetje gezet. Zij is de reden dat opeens 30 vrouwen zich inschreven bij SEOLTO. Dankjewel voor alles moeite Monique! Tot slot nog alle supporters bedankt en de vrouwen gaan nu genieten van hun welverdiende zomerstop!

(tekst via Facebook pagina SEOLTO Vrouwen 30+, edited door moderator)

Laat een bericht achter