Home SEOLTO actueelNieuws SEOLTO wint eenvoudig bij degradant Smerdiek: 0-3

SEOLTO wint eenvoudig bij degradant Smerdiek: 0-3

door Casper
0 reactie

In een weinig enerverende wedstrijd weet SEOLTO haar laatste uitwedstrijd van het seizoen zonder al te veel moeite te winnen. Voor rust scoren Rowan Pruijsers en Teun Broere. Tom Wijne weet vlak voor tijd nog een duit in het zakje te doen en bepaald de eindstand op 0-3.

Door deze zege klimt SEOLTO weer twee plekken op de ranglijst en gaat het Dubbeldam en Kogelvangers weer voorbij. Beide ‘concurrenten’ voor plaats zes verloren van respectievelijk ZSC (2-1) en Kogelvangers thuis van Halsteren met gelijke cijfers als SEOLTO; 0-3. WHS weet haar periode aspiraties nog meer kracht bij te zetten door thuis DHV met 3-0 te verslaan. Klundert daarentegen snakt naar het einde van de competitie. De Tricolores gaan op bezoek bij NOAD’67 met 2-0 onderuit, maar zullen toch echt nog een keer moeten winnen om nacompetitie te ontlopen. Ook voor De Fendert zat het dit weekend niet mee. Het verloor thuis van het nog altijd om de titel strijdende DFC met 1-2. De kampioenskraker tussen Wieldrecht en Prinsenland kreeg pas diep in blessuretijd een einduitslag van 2-2. Prinsenland moet daardoor hopen op een misstap van beide Dordtse formaties en zelf behoorlijk uithalen, wil het nog direct promoveren via een kampioenschap.

Gezien de stand is de laatste speelronde nog razend spannend! Een mooie gedachte natuurlijk als je ziet dat er vaak in mei nog maar voor spek-en-bonen gespeeld wordt. Zowel bovenin als onderin wordt er nog volop strijd geleverd. Voor het kampioenschap is Wieldrecht nog een zege verwijderd van succes. DFC is afhankelijk van Wieldrecht en ook Prinsenland heeft het zoals gezegd niet meer in eigen hand. Maar ook onderin is er nog vanalles mogelijk. Smerdiek is gedegradeerd en DHV gaat de nacompetitie in, zoveel is al wel duidelijk. Wie zich samen met onze buren uit Zevenbergschen Hoek gaat melden in die vervelende nacompetitie, is nog niet bekend. Dat is voor nu nog ZSC’62, maar de ploeg uit Scharendijke heeft wel vaker in het verleden aangetoond over enorme veerkracht te beschikken. Zal het ze dit seizoen weer lukken om de dans te ontspringen? Dan zal het moeten winnen en moeten hopen op een misstap van De Fendert of Klundert…

Kortom, er is komend weekend nog genoeg om voor te spelen voor veel teams. SEOLTO is gelukkig veilig. Het speelt komend weekend nog de laatste (thuis)wedstrijd van het seizoen tegen Kogelvangers. En hier gaan we bij SEOLTO, zoals u dat gewend bent, een groot feest van maken. Er is tenslotte nog een titel te vergeven… de Kampioen van Moerdijk! En die ‘prijs’ willen we maar al te graag pakken… u komt toch ook kijken zeker?

Zaterdag 25 mei om 14:30 is de aftrap. SEOLTO zorgt na de wedstrijd voor een hapje, een goede sfeer en samen met het optreden van onze gast DJ, maken we er een super feest van!!

Laat een bericht achter