coronavirus

COVID-19 - Regels sportpark & clubhuis:: Beste leden en bezoers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel Update SEOLTO bestuur april 2020

Update SEOLTO bestuur april 2020

door Casper

Enkele weken geleden, net na het uitbreken van de Corona crisis, hoorde ik een topsporter op televisie zeggen: “Ons, de sport, past nu even bescheidenheid. Sport is nu even niet belangrijk”. Daar kunnen wij ons wel bij aansluiten. Gezondheid is immers het belangrijkste wat er is en na het uitbreken van het Corona virus is dat minder vanzelfsprekend, zeker voor de wat ouderen onder ons.

We hopen dat iedereen die SEOLTO een warm hart toedraagt gezond is. Daarnaast willen we van deze gelegenheid gebruik maken om onze waardering uit te spreken naar iedereen die zich inzet in de zorg. We weten dat er ook SEOLTO leden, partners en ouders van SEOLTO leden en mensen die op een andere manier bij onze club betrokken zijn, actief zijn in de zorg. Waardering voor jullie was er altijd al maar in de laatste periode des te meer.

De Corona crisis heeft ook voor onze club gevolgen. Het eerste elftal hoopte zich veilig te knokken en het geloof was er zeker nog dat dat zou lukken mede door de goede prestaties in de laatste wedstrijden. Inmiddels is duidelijk dat de competitie is beëindigd en SEOLTO ook volgend jaar in de 3e klasse voetbalt. Onze trainer, Jack Beusenberg had zich vast een heel ander afscheid voorgesteld. Zodra het kan zullen we op gepaste wijze afscheid nemen. Het vijfde daarentegen stevende af op een kampioenschap en keken daar al naar uit. Helaas mannen, volgend seizoen een nieuwe kans.

Ook voor de jeugd stonden er mooie evenementen op het programma. JO16 en JO19 zouden naar Denemarken gaan voor een internationaal toernooi. Op het moment van schrijven is dat toernooi nog niet formeel afgezegd maar onder de huidige omstandigheden kunnen wij ons niet voorstellen dat het doorgaat. Daarnaast gaat ook ons eigen Internationale jeugdtoernooi niet door. Zeer teleurstellend, vooral voor de spelers die zich daarop hadden verheugd maar een begrijpelijk besluit.

Naast sportieve gevolgen hebben we de laatste weken ook diverse andere aspecten in beeld gebracht. Verlies van (bar) inkomsten, voorraden in de kantine zijn verkocht en wat zijn de regelingen van de overheid die we kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat de financiële gevolgen voor onze club beperkt blijven. Zo hopen we de impact voor de club te kunnen beperken. Helaas zijn ook de gesprekken met de gemeente over de groei van onze club en de krapte van onze accommodatie uitgesteld. Dit blijft uiteraard wel een belangrijk onderwerp voor ons.

Maar we kijken ook vooruit en we maken alweer plannen. We volgen de berichtgeving en de adviezen van de overheid en zullen zodra dat weer kan de activiteiten weer oppakken. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze velden eerder te laten onderhouden en daardoor zijn die in de zomer bespeelbaar. We staan al in de startblokken om leuke dingen te organiseren en zullen er alles aan doen om SEOLTO na de crisis weer te laten bloeien als altijd.

De voorbereidingen voor teamindelingen bij de jeugd zijn ook alweer in volle gang dus mocht je zoon, dochter, neefje, buurmeisje of wie dan ook zin hebben om bij ons aan te sluiten, laat het ons weten via voetbal@seolto.nl zodat we daar al rekening mee kunnen houden.

Rest ons alleen nog om jullie veel gezondheid toe te wensen en hopelijk tot snel op Sportpark de Meeren!

Laat een bericht achter