Home SEOLTO actueel Update SEOLTO bestuur februari 2020

Update SEOLTO bestuur februari 2020

door Casper
0 reactie

Zaterdagochtend 7.45 uur, ik kom aan op ons sportpark, de poort is al open, het programma staat al op het bord, de velden staan al klaar, de lijnen zijn getrokken en als ik binnenkom ruik ik de koffie al. Wat kunnen we trots zijn op al die vrijwilligers die de hele week in de weer zijn om voetballen mogelijk te maken.

Het gaat bij SEOLTO best goed met het aantal vrijwilligers. Uiteraard is er altijd ruimte voor mensen die de handen uit de mouwen willen steken. De dagploeg, die zorgt voor het op orde houden van ons sportpark, zoekt bijvoorbeeld nog mensen die door de week wat uurtjes tijd hebben voor onderhoudswerkzaamheden. Heb je interesse of heb je een vader, opa of buurman die interesse heeft, laat het ons weten en geheel vrijblijvend vertellen we wat meer over de mogelijkheden.

Ook bij de PR commissie kunnen we wel versterking gebruiken. Vind je het leuk om je bezig te houden met de communicatie binnen de vereniging via website, Facebook, Instagram, Moerdijkse bode of andere media en heb je een beetje schrijftalent of ambitie om het te leren, laat het weten en we vertellen je graag meer. Weet je het nog niet zeker? Kom gewoon eens “stage lopen” om te kijken of je het iets vind.  Het maakt overigens helemaal niet uit hoe je aan SEOLTO verbonden bent, speler, begeleider, ouder van een jeugdspeler of gewoon een volger.

De groei van SEOLTO blijft maar doorgaan. Bij de jeugd hebben we onlangs weer een extra (JO12) team ingeschreven. Inmiddels zijn we volop met de gemeente in gesprek om gezamenlijk te zoeken naar mogelijkheden om de groei te kunnen faciliteren in de toekomst. We zijn erg benieuwd hoe die gesprekken gaan verlopen.

De tweede competitiehelft is inmiddels van start gegaan en we zijn benieuwd wat dat gaat brengen. Het eerste elftal hoopt op en gelooft nog steeds in lijfsbehoud na twee gewonnen wedstrijden in 2020. Het 5e is op koers voor het kampioenschap en ook bij de jeugd zijn we alweer begonnen.

Ondanks dat het seizoen nog lang niet op een eind loopt, zijn de voorbereidingen voor volgend seizoen in volle gang. Voor JO19 hebben we een nieuw trainersduo gevonden voor volgend seizoen, Jack van Hulten behoeft uiteraard geen introductie en ook via deze weg welkom terug en veel succes! Naast Jack zal Frank van Hassel de JO19 begeleiden volgend seizoen. Welkom als trainer bij vv SEOLTO Frank.

Nu eerst een zaterdag zonder voetbal maar met carnaval. Daarna een vol voetbalprogramma tot aan het eind van het seizoen. Veel plezier daarmee allemaal!

Namens het bestuur,
Anton Strootman

 

Laat een bericht achter