coronavirus

COVID-19 beleid - v.v. SEOLTO:: Beste leden en bezoekers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel Update SEOLTO bestuur Januari 2020

Update SEOLTO bestuur Januari 2020

door Casper

Zoals beloofd hierbij de tweede update van het bestuur. Allereerst willen we iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2020 toewensen.

We hebben het nieuwe jaar geopend met de traditionele nieuwjaarsreceptie. Deze keer niet met oud SEOLTO – oud Virtus, omdat onze buren ook nieuwjaarsreceptie hadden. In plaats daarvan heeft oud-SEOLTO tegen jong-SEOLTO gespeeld. Een leuke spannende pot waarbij de oudjes hebben laten zien dat ervaring het nog wint van jeugdig enthousiasme. Daarnaast heeft de selectie een training verzorgd voor onze jeugd en ook dat was erg goed bezocht met 65 jeugdleden. Na deze geslaagde voetbal activiteiten hebben we onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwjaarsreceptie gehad.

In de vorige update kondigden we aan dat we voor volgend seizoen op zoek zouden gaan naar een andere hoofdtrainer. Inmiddels hebben jullie kunnen zien dat we al snel een trainer hebben gevonden. Na de aankondiging dat we op zoek waren naar een trainer, kregen we al snel veel reacties en we hadden dan ook de luxe dat we konden kiezen uit sterke kandidaten. Uiteindelijk zijn we bij Frans Ceton uitgekomen en zowel Frans als wij zijn erg blij met de hernieuwde samenwerking.

Nu de hoofdtrainer is vastgelegd, zal de technische commissie ook volgende stappen zetten voor de trainer voor JO19.
Zo zijn de voorbereidingen voor seizoen 2020 -2021 al begonnen terwijl het seizoen nog maar halverwege is. De tweede seizoenshelft zal voor het eerste elftal in het teken staan van lijfsbehoud. Het eerste punt is binnen door het gelijke spel tegen Kogelvangers. Gemakkelijk zal het niet worden om in de derde klasse te blijven maar wij krijgen de indruk dat iedereen er nog in gelooft dat het mogelijk is.

De jeugdteams spelen halve competities en starten dus met een schone lei in een nieuwe competitie. Het mooie daarvan is dat de KNVB daarbij gelijke niveaus probeert te creƫren en dat betekent dat sommige teams wat lager gaan spelen en andere teams weer wat hoger om altijd gelijkwaardige tegenstanders te vinden. De veranderingen in het pupillenvoetbal dragen daar ook zeker aan bij omdat er tegenwoordig alleen tegen kinderen van hetzelfde geboortejaar wordt gespeeld. Meer over alle veranderingen in het pupillenvoetbal van de afgelopen jaren kunnen jullie vinden op de site van de KNVB.

In de tussentijd blijven we onze organisatie versterken en Simone Hoogendoorn zal de komende tijd bij het bestuur aansluiten om te kijken in welke vorm zij toegevoegde waarde kan hebben voor SEOLTO. Simone is bij ons terecht gekomen via Pim van Groesen (haar vriend) en is dus al enigszins bekend met onze club.

Laat een bericht achter