coronavirus

COVID-19 beleid - v.v. SEOLTO:: Beste leden en bezoekers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel Voorbeschouwing met Joshua Broeders en Marc van Dam

Voorbeschouwing met Joshua Broeders en Marc van Dam

door Casper

Naam: Joshua Broeders (SEOLTO 1) en Marc van Dam (SEOLTO 2)

Leeftijd28 en 20 jaar
Aantal jaar selectie: 12 en 3 jaar

1. Het is vrijdagavond…. feestje of niet?

Joshua: Niet meer. Daar worden we te oud voor. Ik ben wel van mening dat iedereen dat lekker moet kunnen doen, als je op zaterdag er maar staat.

Marc: Als het een hele belangrijke wedstrijd is dan sla ik over maar zo af en toe zeker, ook op vrijdagavond. Toch zorg ik er wel voor dat ik altijd normaal kan voetballen.

2. Hoe ziet jouw voorbereiding er uit? Ga je op tijd uit bed? Gezond ontbijtje of wordt je 30 min voor aanvang wakker en teer je op een worstenbroodje en een banaantje?

Joshua: Op een normale tijd naar bed. Wakker worden en rustig wat eten en dan ontspannen, de ene keer is dit een potje op de playstation met de mannen, de andere keer een serietje kijken.

Marc: Ik kom een uur van te voren uit bed en dan eet ik vaak nog een flink ontbijt. Zonder iets te eten van te voren ben ik namelijk echt niet vooruit te branden.

 

3. Wat neem je mee: scheenbeschermers, onderbroek, handdoek en voetbalschoenen of heb je aan één tas eigenlijk niet genoeg?

Joshua: Niet veel meer dan wat hier boven staat. Gelukkig neemt iedereen gel mee, dus daar hoef ik zelf niet voor te zorgen.

Marc: Eigenlijk alles wat hierboven staat zit erin. Er zit altijd wel nog iets extra’s te eten in voor tussendoor.

 

4. Eenmaal op de club draait alles natuurlijk om focus en beleving, hoe zorg jij er voor dat je de juiste instelling hebt tijdens de wedstrijd?

Joshua: Ik probeer zo ontspannen mogelijk naar de wedstrijd toe te leven, echt pas rond de wedstrijd stop ik met geintjes uithalen en klagen en gaat de knop om en gaan we er het beste van proberen te maken. Dit is niet voor iedereen een fijne voorbereiding, maar juist ontspannen naar een wedstrijd toe gaan, werkt voor mij het beste.

Marc: Zodra de wedstrijdbespreking begint gaat bij mij de focus erop. Ik luister altijd goed hoe we gaan spelen en wat er van mij verwacht wordt die wedstrijd. De focus wordt eigenlijk alleen maar beter hoe dichter we bij het startsignaal van de wedstrijd komen omdat ik altijd wil presteren binnen de lijnen.

5. Met wie heb jij het meest ‘chemistry‘ binnen de lijnen, ofwel, wie kopt jouw voorzet binnen?

Joshua: Er zijn wel meerdere spelers met wie het makkelijk gaat, waarbij je weinig hoeft te zeggen en ze snappen wat er bedoeld wordt. Maar natuurlijk loopt het met Seb (Sebastian Stoop) en Wijne (Tom Wijne) vaak makkelijk.

Marc: Ik heb niet echt een specifiek iemand die waarmee ik het beter kan vinden dan met de rest binnen de lijnen. Ik probeer altijd de bal bij de persoon te krijgen die er het best voor staat. Wie er scoort maakt voor mij niet uit.

6. Hoe vier jij een doelpunt als doelpuntenmaker?

Joshua: Met het team. Ik vind het ook belangrijk dat we als groep even bij elkaar komen, we moeten het toch samen doen en dat moeten we dan ook uitstralen.

Marc: Altijd met hele team. Ik heb geen speciaal dansje of dingetje als ik scoor.

 

7. Tot slot, wat wordt de verwachte uitslag vandaag?

Joshua: Duiveland uit, altijd lastig. Ik hoop dat het net iets meer mee zit dan de afgelopen weken en die goal gaan maken. Maar ik houd het op een 1-2.

Marc: Helaas gaat onze eigen wedstrijd niet door maar ik hoop wel dat Seolto de 3 punten weer mee naar Zevenbergen gaat nemen. Ik verwacht een 1-2 overwinning.

Laat een bericht achter