coronavirus

COVID-19 - Regels sportpark & clubhuis:: Beste leden en bezoers van v.v. SEOLTO, Om er voor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste regelgeving en maatregelen die we getroffen hebben op ons sportpark, kunt u op onze COVID-19 pagina bezoeken! Registratie van het bezoek aan ons sportpark & clubhuis is VERPLICHT! - Lees meer!

Home SEOLTO actueel Vrijdag 18-09 thuis toernooi SEOLTO VR30+

Vrijdag 18-09 thuis toernooi SEOLTO VR30+

door Casper
Eindelijk mogen ze weer wedstrijden gaan spelen en wie weet zit er dit seizoen wel een paar keer winst in. Ze hebben er een aantal nieuwe gezichten bij; Monica, Marion, Anneliek, Cindy, Karin, Linda, Maria en Renate. 
Zo op een rijtje is het een hele waslijst maar o wat zijn ze er blij mee! We hebben hard getraind om aanstaande vrijdag wat weerstand te gaan bieden. Een aantal dames pakken er naast de woensdagavond nog een extra lesje bootcamp bij onder leiding van Jos Damen. Die spieren op scherp en net wat meer uithoudingsvermogen. Pittig maar bedankt Jos dat je ons sterker heb gemaakt. Daarbij krijgt onze Kim, die normaal in het veld staat, de laatste weken keepertraining van Arie Bakker. Vallen, duiken, springen, ze heeft het allemaal onder controle. Kortom ze hebben allemaal hun best gedaan om fit te worden en te blijven.
Dan de tegenstanders; Klundert en De Fendert zijn oude bekenden. Meerdere toernooien zijn we ze al tegen gekomen en hebben dan ook een indruk bij ons achtergelaten. Bij Steenbergen en NVS moeten wij vanuit onze eigen kwaliteit uitgaan. Wat beloofd dat het een spannende, uitdagende en hopelijk een hele gezellige avond gaat worden.
Ze hopen dan ook dat jullie hun een steuntje in de rug komen geven. De shirts zijn gewassen, de talenten staan op scherp en de grasmat ligt er prachtig bij om te zorgen dat het een mooie avond mag gaan worden!
Onderstaand het volledige wedstrijdschema van vrijdag 18 september vanaf 19:30 uur:

Laat een bericht achter