Home SEOLTO actueelNieuws Vrijwilligersmiddag groot succes!

Vrijwilligersmiddag groot succes!

door Casper
1 reactie

Zondag 14 april stond al een tijdje dik omrand in onze agenda. Een dag waarop we al onze vrijwilligers, die onze fantastische club helpen te maken wat ze is, eens goed kunnen verwennen en bedanken. En gelukkig kwam jullie allemaal in grote getallen opdagen.

Allereerst een klein woordje vooraf van onze voorzitter Henk Driessen met een speciaal ‘DANKJEWEL’ voor Adrie Vos. Meer dan 60 (!) jaar vrijwilligerswerk voor SEOLTO, dat is natuurlijk absurd lang. Daarom vertellen wij bij deze, ook voor iedereen die er niet bij was, dan ook graag dat onze hoofdtribune voortaan door het leven zal gaan als de ADRIE VOS TRIBUNE.

Even genieten van een drankje hier en daar, wat Eredivisie voetbal op ons grote scherm, waarna het grootse buffet, verzorgt door Mario Ploeg (De Engel) in samenwerking met Brabants Natuurvlees en geleid door onze eigen John Crezee, geopend werd. Een ruime keuze aan heerlijke salades, smakelijke bijgerechten en voortreffelijk vlees zorgde voor blije en vergulde gezichten bij jong en oud. Kortom,… een topmaaltijd zoals we dat van SEOLTO stiekem wel gewoon zijn.

Onder het genot van een klein lentezonnetje en met het buikje vol, werd het langzaamaan weer tijd voor een ieder om op huis aan te gaan. Een succesvolle en zeer geslaagde vrijwilligers ‘dankmiddag’ was wederom een feit en we willen iedereen nogmaals bedanken voor zijn of haar inzet voor onze mooie vereniging. Zonder jullie, zijn we nergens, dus nog één keer dan…

BEDANKT!

1 reactie

Adrie Vos tribune is een feit! | VV SEOLTO 16 april 2019 - 13:45

[…] berichten Adrie Vos tribune is een feit! Vrijwilligersmiddag groot succes! SEOLTO knokt zich thuis terug tegen Halsteren: 2-2 25 april – Mexicaanse Karaoke avond! […]

Reply

Laat een bericht achter